Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

In het spoor van Marc Degryse op de persconferentie van Hoefkens: “De match tegen OHL winnen is belangrijker voor Carl dan voor Club”

Club Brugge“Dit is geen match op leven en dood, maar de mensen moeten nu wel progressie zien.” Het relaas van een middag in het spoor van Marc Degryse op bezoek bij Carl Hoefkens. “Dat de spelers niet in vorm zijn, maakt zijn rekening niet.” 

5 reacties

 • pascal de haes

  2 maanden geleden
  Er moet een toptrainer komen die het klappen van de zweep kent de meeste spelers zijn niet vooruit te branden en zien hoefkens als een T2
 • Jan Daems

  2 maanden geleden
  Een complexe groep zoals die van Brugge meteen op volle toeren laten draaien, dat is om mirakels vragen. We weten uit het verleden dat die jongens daar niet de nodige spirit kunnen opbrengen om er elke week voor de 100% voor te gaan, een paar uitzonderingen niet te na gesproken. Of Hoefkens daar verandering kan in brengen betwijfel ik over maar ik zou evenmin weten welke trainer die capaciteiten wel heeft. Trainers à la Georges Kessler of Ernst Happel zijn er niet meer. Aad de Mos misschien?
 • Louis Meeus

  2 maanden geleden
  Nu weer verliezen en de Carl is geen T1 meer.
 • wilgenhof rudi

  2 maanden geleden
  De Titanic zonder kapitein binnen 3 of 4 weken...
 • Yves Vanderwitten

  2 maanden geleden
  respect voor MD, maar MD speelt hier op de man, en dat is net korrekt en eerlijk van hem - in een topclub heb je weinig tijd, en het bestuur amper geduld, maar de huidige trainer al zo onder druk zetten, is overdreven
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.