Benny Proot
Volledig scherm
© Benny Proot

In beeld: de kampioenenviering van Cercle Brugge

Belgisch voetbalOp 10 maart dit jaar vierde Cercle Brugge de promotie naar de Jupiler Pro League na de 3-1-zege tegen Beerschot-Wilrijk. Gisteren vond de kampioenenviering plaats. Het centrum van Brugge kleurde dan ook groen en zwart. Het bestuur, de staf en de spelers van de 'vereniging' werden warm onthaald.

14 reacties

 • frank rolus

  4 jaar geleden
  Wat gaan ze doen in 1A ? Alleen teren op de centen van Monaco ? Maar eerlijk is eerlijk ze waren de eerste in B met de puntentelling dan Maar is nu niet de ploeg waar duizenden fans op af komen eerder bescheiden misschien werkt dat ook
 • Marc Ledure

  4 jaar geleden
  Wat ik me nu afvraag ,, HOE dat komt als Cercle thuis speelt er maar 1500 man zitten in het stadion. trek die 1500 supporters af van dat volk die staat te kijken !! Dat zijn dan allemaal totetrekkers die daar staan .
 • CHRISTIAAN GOEMAERE

  4 jaar geleden
  hoeveel van die groenen gaat gaan kijken naar die mannen die ons veld kapot stampen
 • Bart Maes

  4 jaar geleden
  Het sympathiek ploegje hahaha kampioen van 2de klas. Laat Monaco het afweten mogen ze messchien naar de amateurs. Dat zou eerder sympathiek overkomen.
 • Luc Neyt

  4 jaar geleden
  Toch een triestige supporters die fanclub van Verhaeghe. Of wordt het straks Roda holee.
 1. Het straffe Union-seizoen in tien momenten door Siebe Van der Heyden: van “We gaan niet tierelantijnen in 1A” tot “Dante trok bij herfsttitel mijn broek af”
  PREMIUM
  Union

  Het straffe Union-sei­zoen in tien momenten door Siebe Van der Heyden: van “We gaan niet tierelan­tij­nen in 1A” tot “Dante trok bij herfstti­tel mijn broek af”

  Achter het geweldige seizoen van Union komt zondag een punt. En of Union een verrijking was, in klank én beeld. De hechte band van de spelers en coach bleek zowel bij trieste gebeurtenissen als in de magnifieke zegeroes. Een terugblik in tien momenten door het oog van Siebe Van der Heyden. “Mazzu ziet het als er iets scheelt en is open. Ik had op training eens een akkefietje met Burgess, dan komt hij direct tussen en praten we dat uit.”