Bormans (rechts) is fier op wat Mazzu en zijn manschappen dit jaar hebben gepresteerd.
Volledig scherm
Bormans (rechts) is fier op wat Mazzu en zijn manschappen dit jaar hebben gepresteerd. © Belga/Rv

“Ik denk dat Bart beter weet”: Union-CEO Bormans countert uitspraken Verhaeghe en zegt dat het al begint te kietelen om aan CL-avontuur te beginnen

Union“De fierheid overheerst.” Met die woorden vat Philippe Bormans, CEO van Union, het gevoel bij zijn ploeg samen op een speeldag voor het eind van de Champions’ play-offs. In een uitgebreide babbel met ‘VTM Nieuws’ komt de sterke man van de verrassende promovendus ook nog terug op de uitspraken van Club-voorzitter Bart Verhaeghe en laat hij zijn licht schijnen op een eventueel avontuur in de Champions League en de bouw van een nieuw stadion.

3 reacties

 • Rita Boerewaart

  1 maand geleden
  Dikke uitschuiver van de anders toch aimabele Bart Verhaeghe. Net kampioen en direct eens natrappen. beter zijn tong eens rondgedraaid in zijn mond.
 • Arie Verwimp

  1 maand geleden
  Hij mag terecht fier zijn op zijn ploeg...de echte kampioen van belgie...
 • Roland Franckaert

  1 maand geleden
  Schaf die play offs af en dan heb je maar 1 echte kampioen, de eerste van de reguliere compititie en dat was dit seizoen Union
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.