Bormans (rechts) is fier op wat Mazzu en zijn manschappen dit jaar hebben gepresteerd.
Volledig scherm
Bormans (rechts) is fier op wat Mazzu en zijn manschappen dit jaar hebben gepresteerd. © Belga/Rv

“Ik denk dat Bart beter weet”: Union-CEO Bormans countert uitspraken Verhaeghe en zegt dat het al begint te kietelen om aan CL-avontuur te beginnen

Union“De fierheid overheerst.” Met die woorden vat Philippe Bormans, CEO van Union, het gevoel bij zijn ploeg samen op een speeldag voor het eind van de Champions’ play-offs. In een uitgebreide babbel met ‘VTM Nieuws’ komt de sterke man van de verrassende promovendus ook nog terug op de uitspraken van Club-voorzitter Bart Verhaeghe en laat hij zijn licht schijnen op een eventueel avontuur in de Champions League en de bouw van een nieuw stadion.

3 reacties

 • Rita Boerewaart

  1 maand geleden
  Dikke uitschuiver van de anders toch aimabele Bart Verhaeghe. Net kampioen en direct eens natrappen. beter zijn tong eens rondgedraaid in zijn mond.
 • Arie Verwimp

  1 maand geleden
  Hij mag terecht fier zijn op zijn ploeg...de echte kampioen van belgie...
 • Roland Franckaert

  1 maand geleden
  Schaf die play offs af en dan heb je maar 1 echte kampioen, de eerste van de reguliere compititie en dat was dit seizoen Union
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Ex-coach Priske daagt Antwerp voor de rechter: “Als er een zaak komt, lossen we dat intern op”
  Play
  Antwerp
  16

  Ex-coach Priske daagt Antwerp voor de rechter: “Als er een zaak komt, lossen we dat intern op”

  Brian Priske is boos. De ex-trainer van Antwerp sleept de Great Old voor de rechter. De Deen zou nog altijd wachten op zijn maandloon van mei, zijn vakantiegeld, zijn wedstrijdpremie van de laatste match in Union en zijn ontslagvergoeding. Priske vond intussen een nieuwe uitdaging bij Sparta Praag in Tsjechië – een dikke week na zijn ontslag op de Bosuil, wat het vermoeden doet rijzen dat Priske al langer in gesprek was met die club. Toen hij met andere woorden nog bij Antwerp aan de slag was. In Deurne Noord wenste men niet te reageren. “Mocht het tot een rechtszaak komen, zullen we dat intern oplossen. En zeker niet via de media.”