BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Iedereen was van de partij... behalve de tegenstander: het relaas van een spooknamiddag aan Den Dreef

OHL-MechelenTypisch Belgisch, wat zich vanmiddag afspeelde aan Den Dreef. De thuisploeg was wel van de partij - en met hen ook de scheidsrechters, tv-diensten, vrijwilligers... Wie ontbrak? KV Mechelen. Al lieten zij dat pas een paar uur voor de aftrap weten. Niet eens officieel, en dat maakte er een bizar namiddagje van in Leuven.

15 reacties

 • Marc lauwers

  6 maanden geleden
  Waren het belangrijke ploegen zoals Anderlecht of Club Brugge dan zullen ze het wel verschuiven ...
 • Wendy Vandereyken

  6 maanden geleden
  Tegenwoordig worden steeds meer wedstrijden 'gespeeld' voor de groene tafel dan op het veld.
 • francois demunter

  6 maanden geleden
  Kvbv is al niet onbesproken en die maken de wetten.
 • Dirk BERX

  6 maanden geleden
  @Pieter Verhulst, wat het al of niet spelen van een spelletje te maken heeft met burgerlijke ongehoorzaamheid is mij een groot raadsel ? Of het moet zijn dat het strafwetboek een geldboete of gevangenisstraf voorziet voor een ploeg die niet komt opdagen, maar daar heb ik tenminste geen weet van !
 • ronny wenselaers

  6 maanden geleden
  Zo zie je weer maar eens , hoeveel de voetbalbond . Nadat afgeweten is dat ze niks , met de volksgezondheid inzit . Leveren ze nu ook nog het bewijs , dat ze zelf ook niks geven om de spelers en de clubs ! Hoe diep kan men nu nog vallen ? Hopelijk openen ze nu de stinkende beerputten . Of gaat de politiek hier , het de,wel toehouden? En enkele kleine ploegjes straffen ?
 1. David Steegen na 13 jaar weg bij Anderlecht: “Ariël Jacobs was een meester in het cynisme, John van den Brom was één langgerekt feest”
  PREMIUM
  Anderlecht
  3

  David Steegen na 13 jaar weg bij Anderlecht: “Ariël Jacobs was een meester in het cynisme, John van den Brom was één langgerekt feest”

  Het begin van de zomervakantie betekent voor David Steegen (55) het einde van een tijdperk. 13 jaar lang werkte hij met hart en ziel voor RSC Anderlecht, eerst als Hoofd Communicatie en later als Public Relations - of Affairs zoals hij het zelf omschrijft . Op stap met Steegen door zijn Anderlechtverleden. “Ik ben weg, maar de deur bij Anderlecht staat altijd op een kier.”
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?