Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

‘Iedereen Genkie’: waarom nagenoeg alle andere topclubs hopen dat RC Genk vanavond de beker wint

Belgisch voetbalMet uitzondering van Standard supporteren alle play-offs-deelnemers vanavond (LIVE op VTM2 en HLN.be!) voor Racing Genk in de finale van de Croky Cup. Bekerwinst van de Limburgers maakt de play-offs-finale overbodig. “Dat is simpelweg véél interessanter voor ons.”

3 reacties

 • Malik Bouaoud

  2 weken geleden
  Iedereen standard vanvd. Zo hebben de mauves nog geen europees;)
 • Ivan Smissen

  2 weken geleden
  Racing Genk bestaat alleen maar omdat ze talloze miljoenen aan overheidssubsidies binnenrijfden na de mijnsluiting in de jaren 80 en 90. De grootste competitievervalsing in de geschiedenis van het voetbal! Hierdoor zijn echte traditieclubs als STVV zwaar benadeeld. Ik sta vanavond voor 100 procent achter Standard.
 • Luc Verbrugghe

  2 weken geleden
  Na de chantage die de voorzitter van genk heeft klaargespeeld vorig jaar met betrekking tot FCB hoop ik stellig dat genk geen beker wint en geen Europees ticket bemachtigd!
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. EXCLUSIEF. Onze docureeks ‘Ik ben Remco’ zat in aanloop naar de Giro in het spoor van Evenepoel: “Na de openingstijdrit ga ik van mijn fiets vallen”
  Play
  PREMIUM
  Giro
  4

  EXCLUSIEF. Onze docureeks ‘Ik ben Remco’ zat in aanloop naar de Giro in het spoor van Evenepoel: “Na de openings­tijd­rit ga ik van mijn fiets vallen”

  11:56