Onze columnist Hugo Camps neemt afscheid van zijn goede vriend Wilfried Van Moer.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze columnist Hugo Camps neemt afscheid van zijn goede vriend Wilfried Van Moer. © Belga

Hugo Camps neemt afscheid van zijn goede vriend Wilfried Van Moer: “Als voetballer was hij de compleetste. Als mens de liefste”

Belgisch voetbalHet overlijden van Belgisch voetbalicoon Wilfried Van Moer (76) was een donderslag bij heldere hemel. Ook voor onze columnist Hugo Camps, die goed bevriend was met de drievoudige Gouden Schoen. Een hommage als afscheid. “Lieve Wilfried, ik zal je erg missen.”

7 reacties

 • walter de jaeger

  1 jaar geleden
  Waar zijn onze gezellige avonden bij Wilfried in de Wembley met Uzelf ,Ivo,Roge;Gino Mariette ;Suzzy ,Anita;Nicole en mijzelf aan de toog .Dag maat.
 • Gaston Batsleer

  1 jaar geleden
  De Messi van de jaren '70 op Belgische velden
 • marc wauters

  1 jaar geleden
  Voor mij de allerbeste heb hem jaren gevolgd als standard supporter als ze voor kompany een standbeeld gaan plaatsen dan moeten ze in standard minstens 3 plaatsen hij was de motor van een geweldig standard zo iemand vergeet je nooit
 • Marnix laureyns

  1 jaar geleden
  Wilfried je was een keigoed voetballer. Ik was fan van u. Rust zacht
 • walter van boxel

  1 jaar geleden
  Mooie hommage.
 1. Veldman op termijn weer assistent bij Anderlecht, nieuwe sportieve baas Fredberg: “T1 wordt iemand die binnen clubfilosofie past”
  Play
  Anderlecht
  109

  Veldman op termijn weer assistent bij Anderlecht, nieuwe sportieve baas Fredberg: “T1 wordt iemand die binnen clubfiloso­fie past”

  Drukke nieuwsdag op Anderlecht. RSCA heeft met Jesper Fredberg zijn nieuwe sportieve baas beet. De 41-jarige Deen tekende een contract tot 2024. Hij zal vanaf 1 januari 2023 aan de slag gaan op Neerpede. Voorts maakte voorzitter Wouter Vandenhaute bekend dat Robin Veldman heeft aangegeven dat hij op termijn liever weer zijn rol als assistent-coach wil opnemen. Er komt dus een nieuwe T1.