BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Hoofdsponsor DCA doet "sterke investering" in Beerschot-Wilrijk, bestuur blijft voorlopig

Beerschot-Wilrijk1B-club KFCO Beerschot-Wilrijk heeft een "sterke investering" door hoofdsponsor DCA aangekondigd. Van een echte overname is geen sprake, zo benadrukt de club, aangezien het huidige bestuur behouden blijft, maar wel mogelijk aangevuld wordt vanuit het Kempense bouwbedrijf. Met de steun van DCA wil Beerschot-Wilrijk verder professionaliseren en de club uitbouwen met de ambitie om op korte termijn naar 1A te stijgen en daar een positie als eersteklasser te consolideren.

12 reacties

 • Ben Passemier

  5 jaar geleden
  Het zal een stabiele 2de klasser blijven na gisteren avond!
 • Lorea Del Rio

  5 jaar geleden
  Rudolf, zolang er twee ploegen zijn in 't Stad kan je geen super grote aantrekken. Kijk wat er in het verleden met Opel is gebeurd. Na marktstudies hebben ze Standard ipv Antwerp gesponsord.
 • dretie munkies

  5 jaar geleden
  Een hartelijk te verwelkomen initiatief van een club die sympathieker overkomt dan grote rivaal Antwerp
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  en dat met de betonstop op komst,,,???? hadden toch beter de haven betrokken mijn gedacht,of een of ander IT bedrijf,maar ik hoop en wens den beerschot toch veel geluk
 • Pete Peter

  5 jaar geleden
  Scenario Van Noppen en co, en trouwens het is Wilrijk ...het geen er voor staat , bestaat niet meer sinds 1999.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. “No balls, no glory”: onze Club-watcher vindt dat Vanaken, Mignolet en co nú moeten opstaan
  PREMIUM
  1

  “No balls, no glory”: onze Club-wat­cher vindt dat Vanaken, Mignolet en co nú moeten opstaan

  Exit Parker, enter Rik De Mil als nieuwe T1 van Club Brugge . Met de komst van Standard staan hij én blauw-zwart meteen voor een match waarin een topvierplaats op het spel staat. En dat terwijl Club al weken Club niet meer is. Wat moet dat straks worden? Het zal vooral belangrijk zijn om het veld op te stappen met het mes tussen de tanden, meent onze Club-watcher. “Met de rem op voetballen is uitgesloten. Club is het aan zichzelf verplicht om met lef en durf te spelen de komende weken.”