Holzhauser.
Volledig scherm
PREMIUM
Holzhauser. © BELGA

Holzhauser wil na contractverlenging zijn straffe stats bij Beerschot verder opkrikken: “Ik heb altijd in mezelf geloofd dat ik dit kan”

BeerschotMet Raphael Holzhauser heeft Beerschot een nieuw boegbeeld: daags na zijn contractverlenging tot 2023 zette de club hem voor de media. “Ook al hebben we maanden onderhandeld, Beerschot was altijd nummer één voor mij. Zoals we nu spelen: I like it.”

1 reactie

 • Hedwig Goethals

  2 maanden geleden
  Het is een echte kielse rat. Bezorg ons dit weekend de overwinning bij de maneblussers. Toppie.
 1. Schimmelziekte houdt lelijk huis op grasmat Essevee: bestuur excuseert zich bij fans in open brief
  Zulte Waregem
  2

  Schimmel­ziek­te houdt lelijk huis op grasmat Essevee: bestuur excuseert zich bij fans in open brief

  Het bestuur van Zulte Waregem heeft zich in een open gericht tot zijn fans. Het onderwerp van het schrijven: de erbarmelijke staat waarin de grasmat in het Regenboogstadion zich bevindt. “Dit is een grote kopzorg voor onze club waarvoor we al het mogelijke doen om dit op te lossen”, zo klinkt het onder meer in het schrijven. De oorzaak van de staat van het veld is een schimmelziekte die in augustus al werd vastgesteld. Een oplossing om het probleem direct op te lossen is er niet, terwijl uitwijken naar een ander, nabijgelegen stadion door de drukke kalender evenmin mogelijk is. “Iedereen binnen Essevee betreurt deze situatie en doet echt alles wat binnen de mogelijkheden ligt om de vier resterende thuiswedstrijden in de reguliere competitie op een zo goed mogelijk terrein af te werken”, besluit de top van de fusieploeg in de brief.
 2. Pierre François geeft rechtszaak Patro tegen KBVB weinig kans: “Promotie naar profcompetitie dwing je niet af in minitoernooi op twee weekends”
  Play
  Belgisch voetbal
  60

  Pierre François geeft rechtszaak Patro tegen KBVB weinig kans: “Promotie naar profcompe­ti­tie dwing je niet af in minitoer­nooi op twee weekends”

  De voetbalbond is gedagvaard door Patro Eisden en 46 profs uit de hoogste amateurreeks 1ste nationale: zij halen discriminatie aan niet te mogen spelen terwijl de profs in 1A en 1B wel mogen. Pro League-CEO en jurist Pierre François geeft in persoonlijke naam als jurist het initiatief niet veel kans: “Het is niet omdat een speler een profcontract heeft dat de competitie professioneel is.”
 1. VIDEO. Eén van de allergrootsten ooit: de hoogtepunten uit carrière van Kobe Bryant
  Play
  NBA

  VIDEO. Eén van de allergroot­sten ooit: de hoogtepun­ten uit carrière van Kobe Bryant

  10:55
 2. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"