Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Hoefkens wil de rust bewaren na nieuw puntenverlies: “Zijn op zoek naar stabiliteit”

Jupiler Pro LeagueCarl Hoefkens houdt het hoofd voorlopig koel. “Druk? Als je niet wint, komt die er sowieso.” De coach van Club Brugge wil bouwen aan de toekomst. “We zijn op zoek naar standvastigheid en stabiliteit.” En naar een deugddoende overwinning.

15 reacties

 • Eric Bex

  3 dagen geleden
  Haal om te beginnen twee centrale verdedigers bij die een directe meerwaarde zijn en waarmee je ook in Europa kan uitpakken. Daar ligt de kern van het Brugs probleem. Dat ziet nu toch iedere voetbalsupporter 🤔?
 • Pascal De Coster

  5 dagen geleden
  Trust the process(ie van Echternach). Voor het WK begint, ligt Hoefkens buiten. En staan we 15p achter op Antwerp, Anderlecht, Genk, …
 • Ronny Van Hoecke

  5 dagen geleden
  Dat zal de 1e trainer zijn die zijn ontslag krijgt dit seizoen!
 • Jo Van opstal

  5 dagen geleden
  Een middenmotor dit seizoen!!
 • Eric Bex

  5 dagen geleden
  Waar blijven toch die broodnodige versterkingen? In de spits pakweg was men bezig met Luis Vasquez, Maxi Gomez en Rasmus Höjlund. Geld kan echt toch geen probleem meer zijn 🤔.
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Genk ziet Dessers voor 6,5 miljoen euro naar Cremonese trekken, twee versterkingen op komst
  JUPILER PRO LEAGUE
  26

  Genk ziet Dessers voor 6,5 miljoen euro naar Cremonese trekken, twee versterkin­gen op komst

  RC Genk bereikte vandaag een akkoord met Cremonese over de transfersom van Cyriel Dessers (27). De spits trekt voor 6,5 miljoen euro plus bonussen naar de Serie A. Vandaag legt hij zijn medische testen af. Racing blijft niet bij de pakken neerzitten. Het trekt de portemonnee voor de Deense back Rasmus Carstensen en de Argentijn Matias Galarza, en daar zal het zeker niet bij blijven.
 3. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.