Noa Lang.
Volledig scherm
Noa Lang. © ANP / EPA

Hoefkens over afwezigheid Lang: “Noa heeft het moeilijk met zijn status”

Club BruggeOpvallende afwezige in de selectie van Club Brugge voor de topper tegen Anderlecht: Noa Lang. De Nederlander heeft het sinds hij terugkeerde uit blessure moeilijk om een basisplek te veroveren. “Ik wil een signaal uitzenden”, verklaart coach Carl Hoefkens z'n keuze.

15 reacties

 • jan boden

  3 maanden geleden
  Buchanan doet ook verdedigend zijn werk, veel beter dan Lang dat zou doen. Terecht op de bank want er zijn er anderen die veel beter zijn.
 • Eric Bex

  3 maanden geleden
  Noa blijft intrinsiek het grootste talent in de Brugse selectie. Hij zal heel sterk reageren op deze teleurstelling. We kunnen er als Club-supporter alleen maar blij om zijn. Een absolute topspeler met een kantje af maar o zo geliefd in Brugge.
 • gaston bergmans

  3 maanden geleden
  als hij kansen krijgt zal zijn inzet heel groot moeten zijn zeker niet zoals tegen westerlo kansen grijpen met 2 voeten en niet klagen ,
 • Ann Cuylen

  3 maanden geleden
  Beleefd is hij nooit. Deze gasten doen het prima en met klasse
 • Jos De Smet

  3 maanden geleden
  Ik begrijp de trainer (als spreekbuis van de echte bazen) natuurlijk wel. Anderzijds is Noa Lang ontegensprekelijk een exceptioneel voetbaltalent. Club weet echter ongetwijfeld bijzonder goed waarom ze niet meer in hem als speler willen investeren. Jammer van het talent. Drama voor de speler (die het nu wellicht nog niet eens beseft). Betekenisvol verlies voor Club. Jammer voor "het" voetbal. En tja, Hoefkens... die is duidelijk helemaal klaar voor zijn trainersrol. Met absolute nadruk op "rol".
 1. ANALYSE. Union maakt zich op voor het post-Vanzeir-tijdperk: hoe moeten ze het gemis opvangen?
  PREMIUM
  Union

  ANALYSE. Union maakt zich op voor het post-Van­zeir-tijd­perk: hoe moeten ze het gemis opvangen?

  Met de nakende transfer van Dante Vanzeir naar New York RB eindigt een tijdperk op Union. Want na Deniz Undav afgelopen zomer vertrekt zo dadelijk zijn wederhelft. Vanzeir en Undav waren een hypercomplementair duo dat met geweldige statistieken Union sportief weer op de kaart hielp. Hoe moet Union het vertrek van Vanzeir opvangen om even performant te blijven? Wat zijn de alternatieven binnen de kern? Of trekken ze Yorbe Vertessen aan? Een analyse.