.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Instagram José Izquierdo

Hoe zijn lijdensweg Izquierdo 2.0 gevormd heeft: “Nog steeds goedlachs, maar héél realistisch”

Club BruggeDrie operaties, een eenzame revalidatie in Colombia en 2,5 jaar inactiviteit kregen José Izquierdo (29) niet klein. De hoogste tijd voor een reconstructie van zijn lijdensweg, die uiteindelijk Joske 2.0 gevormd heeft: “Hij komt van zó ver dat hij geniet van elk moment.”

4 reacties

 • Jan Meeuwissen

  1 jaar geleden
  Supper gast, zelfs als persoon, wat een positieve gast. Ik zou hem heel graag eens ontmoeten, maar dat zal wel een utopie zijn. Youre a fantastic guy, Joske.
 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  Als hij terug volledig fit moest worden dan heeft Club er een machtig wapen bij op de linkerflank. In januari komt de nieuwste Noord-Amerikaanse voetbalsensatie Tajon Buchanan dan ook nog de rechterflank versterken. Vanaf januari gaan we dus een paar versnellingen hoger schakelen 😉👌.
 • tom van nieuwenhuyze

  1 jaar geleden
  Toffe gast. Top speler. Maar ik vrees dat het over is voor hem. Jammer.
 • Guy Lalous

  1 jaar geleden
  Schitterende kerel - hoop van harte dat hij in zijn opzet slaagt
 1. ANALYSE. HLN onderzocht wat de drie grote Belgische voetbalbazen al in hun club staken. Slechts één maakt winst
  PREMIUM

  ANALYSE. HLN onderzocht wat de drie grote Belgische voetbalba­zen al in hun club staken. Slechts één maakt winst

  Een stadion zetten lukt Bart Verhaeghe maar niet. Maar hoe lonen zijn investeringen tegenover Marc Coucke en Paul Gheysens, die andere Belgische voetbalbazen? Eén van hen slaagde erin om geld te verdienen met zijn club. Een andere heeft een half stadion gebouwd. En een laatste heeft vooral afgezien. Hoeveel hebben Verhaeghe, Coucke en Gheysens geïnvesteerd - of gecasht? Wat hebben ze op vlak van infrastructuur neergezet? En hoe boert hun club sportief en financieel sinds hun komst? Een analyse.
 2. “Op een dag verlaten vogels hun nest”: Dante Vanzeir verlaat Union voor New York Red Bulls
  Voetbal
  7

  “Op een dag verlaten vogels hun nest”: Dante Vanzeir verlaat Union voor New York Red Bulls

  De deal is nu ook officieel rond. Dante Vanzeir (24) ruilt Union in voor de Amerikaanse club New York Red Bulls. “Mijn spitsbroeder, grijp je kans”, zegt Deniz Undav in een pakkend videofilmpje over zijn ex-ploegmaat Vanzeir op de sociale media van Union. De twee vogels zijn uitgevlogen, symbolisch geïllustreerd door twee parkieten die ook in het echt op de Union-administratie in een kooi tsjirpen. Hun namen? Deniz & Dante natuurlijk.
 3. “Take it in your face!”: Anderlecht-aanvoerder Vertonghen kreeg tegen Antwerp micro mee en dat leverde opvallende beelden op
  Anderlecht
  5

  “Take it in your face!”: Anderlecht-aanvoerder Vertonghen kreeg tegen Antwerp micro mee en dat leverde opvallende beelden op

  Als u de wedstrijd afgelopen weekend tegen Antwerp zag, kon u alleen maar vaststellen dat Anderlecht-aanvoerder Jan Vertonghen opnieuw bij de beteren bij paars-wit was. Wat u wellicht nog níet wist: de 35-jarige Rode Duivel kreeg voor de gelegenheid ook een micro opgespeld. Van het onderonsje met Antwerp-kapitein, vriend en “strijder” Toby Alderweireld bij de aftrap, over het “alibi-drukzetten” van een Antwerp-speler tot de “take it in your face!” tegen zijn ploegmaats bij een vrije trap voor de vijand: het komt allemaal in bod in een video van ruim tien minuten.