Dejan Veljkovic.
Volledig scherm
PREMIUM
Dejan Veljkovic. © BELGA

Hoe Operatie Zero kostbare tijd verloor: spilfiguren werden in 2013 al in verband gebracht met zwart geld, witwassen en matchfixing

Belgisch voetbalZwart geld, witwassen en matchfixing: een rapport van de Cel voor Financiële Informatieverwerking verdacht voetbalmakelaar Dejan Veljkovic er al in 2013 van. Ook de namen van Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck, makelaar Mogi Bayat en Lokeren-coach Peter Maes waren toen al gevallen. Toch zou het nog zo’n vijf jaar duren voordat Operatie Zero van start ging.

10 reacties

 • Johan Aerts

  4 maanden geleden
  Dit is een bende waar politiekers, groote bedrijven, advocaten, banken, gokkantoren zitten deze weten de weg om heel veel gewin te maken.
 • Germain De Block

  4 maanden geleden
  Elk weet dat anderlecht tijd moest krijgen om op te ruimen,hadden al ervaring met pa vandenstock.
 • Leo Hoes

  4 maanden geleden
  Straks is de redelijke termijn overschreden en gaat iedereen vrijuit, behalve de spijtoptant. Die heeft dan als enige betaald voor zijn daden.
 • Peeters Francis

  4 maanden geleden
  Dat is één van de redenen dat ik het voetbal niet volg. Het is één groot bedrog.
 • Guido Verlinden

  4 maanden geleden
  Natuurlijk moet dat,anders zitten de grote erbij,typisch België.!!
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.