Arokodare.
Volledig scherm
Arokodare. © Photo News

Hoe Genk de transfer van misnoegd Anderlecht kaapte: spits legt medische testen af bij paars-wit, maar rijdt dan naar Limburg

De vervanger van Paul Onuachu is een landgenoot van hem: Toluwalase ‘Tolu’ Arokodare (22) luidt de naam. Eerder op de dag had de 1m97-lange spits van Amiens zijn medische testen bij Anderlecht afgelegd. Vervolgens stapte hij in de auto en voerde hij de Cegeka Arena als bestemming op de gps in.

37 reacties

 • johnny palmaers

  2 maanden geleden
  Ik krijg zo stilaan de indruk dat de leiders van Anderlecht zowat alles aan 't verkopen zijn aan wat het nog opbrengt. Kunnen ze binnenkort het schip verlaten met het geld in de binnenzak.
 • Marc Pauwels

  2 maanden geleden
  Mocht de jeugd van Anderlecht zo goed zijn zoals de sportjournalisten hen altijd maar ophemelen, dan zouden ze in de basis ploeg altijd staan, wat helaas niet het geval is.
 • jos kenis

  2 maanden geleden
  We wensen Racing Genk alle succes toe met hun speler uit de tweede klasse van vijf miljoen die ze al zeker nog 4,5 jaar moeten uitbetalen. Anderlecht mag zich gelukkig prijzen dat deze deal niet is doorgegaan.
 • patrick De Clercq

  2 maanden geleden
  Koekje van eigen deeg. Trebel deed enkele jaren geleden medische tests bij AA Gent en trok toen naar Anderlecht. Dat zijn ze blijkbaar vergeten in Anderlecht. Mooi zo!
 • Michel Beys

  2 maanden geleden
  Paniekaankoop in Genk, titel is zeker nog niet binnen. Union, Antwerp en Brugge ga ervoor. Eupen zou vanavond al een maatje te groot kunnen zijn zonder breekijzer.