Volledig scherm
© BELGA

Historisch dieptepunt: Anderlecht 180 minuten zonder schot tussen de palen

Belgisch voetbalAnderlecht-onwaardig. De troepen van Vincent Kompany kwamen niet eens tot één schot tussen de palen tegen KV Kortrijk, nét als vorige week tegen Cercle Brugge (0-0). Dat maakt 180 minuten zonder schot op doel. Nooit eerder gezien van Anderlecht.

34 reacties

 • Marcel Bontinck

  3 dagen geleden
  En dan steekt men het op de doelman.
 • Eddy DeGoei

  6 dagen geleden
  Wat loopt die Bruun Larsen hier te doen? Met Mukairu en Amuzu ging het de laatste tijd soms goed, van de Deen nog helemaal niks gezien. Amuzu speelt de laatste weken goed en vliegt eruit. Dat snap ik niet. El Hadj is nog zeer jong, ik kan begrijpen dat die nog niet alles speelt.
 • Marcus Camps

  7 dagen geleden
  Met Van Crombrugge in het doel staan ze nu op een tweede plaats zonder enige probleem. En daar kan Kompany niks aan doen. Wie heeft in godsnaam die Wellenreuter aangebracht ? Nog iets van Bayat ? Mensen toch, wat een vliegenvanger. Eerlijk gezegd, ga nu Proto halen, die heeft toch geen club meer !
 • johan christiaens

  7 dagen geleden
  Ze zijn toch goed bezig. Hebben bijna weer een nieuw record te pakken.
 • willy cornille

  7 dagen geleden
  Een goede speler maakt nog geen goede trainer. Anderlecht heeft Kompany toch wat overschat. Natuurlijk hebben zijn géén kern met top spelers meer.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus