“Hij was de pionier in alles”: voetbalwereld neemt afscheid van ‘Mister’ Michel Verschueren

Belgisch voetbalIn de Sint-Servaasbasiliek in Grimbergen brachten ruim 800 mensen een laatste hulde aan ‘Mister’ Michel Verschueren. Onder meer Jan Mulder en gewezen voorzitter van Ajax Michael van Praag namen het woord. Zij roemden de oud-manager om zijn trouw aan Anderlecht en zijn visionaire blik op het Europese voetbal.

17 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  4 maanden geleden
  Michel verdient een borstbeeld in de inkomhal van Anderlecht. Hij was uniek, bezeten van voetbal en recht voor de raap. Anderlecht was zijn alles, altijd na zijn vrouw maar wel op dezelfde voet als zijn zoon. Paars-wit, zijn clubkleuren, zijn voor eeuwig rond hem gedrapeerd. Rust in vrede Michel en juich mee met elke nieuwe titel in de toekomst.
 • Marc Piessens

  4 maanden geleden
  Hij was ook pionier in het beschimpen van stakende arbeiders. Dat is bij velen toch serieus in het verkeerde keelgat geschoten, Mister Michel. Desalniettemin: rust in vrede, en oprechte deelneming aan familie en vrienden.
 • Anthony Peeters

  4 maanden geleden
  Net als vele ex spelers een heel mooi voorbeeld voor de jeugd! Dankzij hem is rsca groot geworden en we hebben toch gemerkt de laatste jaren dat dat niet zo simpel is om te doen!! Merci michel!
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Een grote meneer van het belgisch voetbal ...! Mister Verschueren de beste manager ooit van paars-wit die de glorie periode meemaakte van het grote Anderlecht 👍 R.I.P
 • Nijs Noël

  4 maanden geleden
  Gecondeleerd.deze Worden niet meegemaakt.
 1. ‘The Great Young’: hoe de doorbraak van Arthur Vermeeren symbool staat voor de heropleving van Antwerps jeugdacademie
  PREMIUM

  ‘The Great Young’: hoe de doorbraak van Arthur Vermeeren symbool staat voor de herople­ving van Antwerps jeugdacade­mie

  ‘In youth we trust’. Dé slagzin van Anderlecht geraakt ook almaar meer ingeburgerd bij Antwerp. De doorbraak van Arthur Vermeeren (17) en het debuut van jongens als Krasniqi (21), Corbanie (17) en Van Den Bosch (19) geven Antwerps academie een boost. Lees hoe de sky de limit werd na jaren ploeteren “in de modder”. En hoe het rekruteringsgebied niet langer aan de stadsgrenzen stopt, maar een eind doorloopt op de ‘parking’.
 2. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.