Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Hij moet andere doelen stellen”: experts over de uitdagingen bij Club voor Hans Vanaken, die straks een verbeterd contract voorgeschoteld krijgt

Belgisch voetbalDe prijzenkast puilt uit, een stap naar het buitenland lijkt uitgesloten. Ervaringsdeskundigen over hoe Hans Vanaken (29) bovenop een contractverlenging zich ondanks interesse West Ham tóch kan motiveren voor een nieuw rondje Jupiler Pro League.

26 reacties

 • Jozef Maes

  1 maand geleden
  Krijg de indruk dat de bazen van Club hun zakken willen vullen, zie mislukte beursgang, nu spelers willen verkopen voor heel veel geld en (oude afdankertjes) terug kopen voor een prijsje, zoals Odoi en Boyata, hiermee ga je niet verder raken in de Champions league of zelfs de competitie.
 • Marcel Winckels

  1 maand geleden
  Hans,onze beste speler beetje laten gaan voor 10 miljoen! Schandalig bod van de Hammers! 30 miljoen zeker, dan zouden ze het hans moeten gunnen voor de bewezen diensten!
 • Johan Faes

  1 maand geleden
  De pers schrijft hem graag het buitenland in. Als HVA vertrekt dan is dat een zware aderlating voor Club en speelt het waarschijnlijk geen kampioen. Dat is net wat men wil hier, Toch niet 4j dezelfde kampioen zeker. Dat HVA zin heeft om te gaan ? Mogelijk wel, beseft ook dat dit mogelijk de laatste kans is met zijn leeftijd.. Compromis ? Dit jaar nog in Brugge, transfer eind dit jaar en 50% vh transferbedrag voor Hans
 • Mark Van Dam

  1 maand geleden
  Ik heb het al lang door. Club gaat er een overgangsjaar van maken. Geen deftige trainer, geen vlot scorende spits, geen deftige of veel te trage verdedigers en middenvelders Lang en Vanaken die tegen hun zin moeten blijven. Als we de top 6 halen dan zal het al hoog gegrepen zijn. De concurrentie heeft wel goede stappen gezet richting titel.
 • Paul Van den Bruel

  1 maand geleden
  Een speler die tegen zijn goesting bij zijn club moet blijven, is beter het af te stappen. Trouwens ziet men aan Hans dat hij het beu is bij Club te blijven spelen. Geef Ruud de kans om terug te spelen. Tenminste een speler die het verdient .
 1. INTERVIEW. Duitse ex-topref en musicus Herbert Fandel is de nieuwe scheidsrechtersbaas in België: “Denken dat de VAR geen fouten maakt, is onzin”
  PREMIUM
  JUPILER PRO LEAGUE
  1

  INTERVIEW. Duitse ex-topref en musicus Herbert Fandel is de nieuwe scheids­rech­ters­baas in België: “Denken dat de VAR geen fouten maakt, is onzin”

  Als Duitse topref - Herbert Fandel (58) floot in 2007 de CL-finale AC Milan-Liverpool - én begaafd musicus heette hij ‘de Pianist’ in het voetbal. Sinds deze maand dirigeert hij als nieuwe scheidsrechtersbaas de Belgische toprefs: “Ik leef niet op de maan, ik wil present zijn voor de scheidsrechters.”
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 1. “Gouden duo is hierboven herenigd”: supporters, ex-spelers en ex-trainers brengen aan Lotto Park laatste groet aan Michel Verschueren
  Play
  Belgisch voetbal
  1

  “Gouden duo is hierboven herenigd”: supporters, ex-spe­lers en ex-trai­ners brengen aan Lotto Park laatste groet aan Michel Verschue­ren

  Aan het Lotto Park, het stadion van Anderlecht, brachten supporters een laatste groet aan Michel Verschueren. De oud-manager van paars-wit overleed afgelopen woensdag op 91-jarige leeftijd. Zijn kist stond vandaag opgesteld aan de ingang van tribune 4 aan het Lindenplein. De aanwezigen betuigden hun medeleven aan Michael Verschueren. Ook enkele ex-spelers en ex-trainers, onder wie Georges Leekens, waren aanwezig. “Michel was vooruitstrevend, een man met ideeën. Hardwerkend, professioneel en ver voor op zijn tijd. Hij ging voor zijn club door het vuur. Het gouden duo is hierboven herenigd, met Verschueren en Constant Vanden Stock.”