Photo News
Volledig scherm
© Photo News

HIGHLIGHTS. Izquierdo en Dost scoren voor Club, Bizimana krijgt snel rood

Croky CupClub Brugge rekende in de zestiende finales van de Croky Cup af met SK Deinze. Hieronder kunt u de hoogtepunten uit het bekerduel bekijken.

1 reactie

 • Hans Verelst

  1 maand geleden
  Tegen 10 man, en dan nog vergeten dat bij 1 0, Deinze werd bestolen door niet gefloten penalty
 1. Voorstelling Thalhammer als nieuwe coach van Cercle gaat vooral over ontslag Vanderhaeghe: “Geen sentiment in voetbal”
  Belgisch voetbal
  14

  Voorstel­ling Thalhammer als nieuwe coach van Cercle gaat vooral over ontslag Vanderhaeg­he: “Geen sentiment in voetbal”

  Cercle Brugge riep de pers vandaag bijeen om zijn nieuwe coach voor te stellen. Maar zelden zal een trainer bij zijn “inauguratie” zo weinig vragen hebben gekregen. Het ontslag van Yves Vanderhaeghe - en vooral de timing, daags na de zege tegen KV Mechelen - zinderen nog behoorlijk na en verplichtten de groen-zwarte top vooral tot “damage control”. Veel verontschuldigingen naar de ontslagen coach toe dus, en voortdurende verwijzingen naar het geringe puntentotaal als reden voor het ontslag, in een poging de opstandige achterban te sussen.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. ‘The Process’ van Kompany dan toch wat zichtbaar: Anderlecht in zog van absolute Europese topclubs in afgelegde afstand balcirculatie
  Belgisch voetbal
  17

  ‘The Process’ van Kompany dan toch wat zichtbaar: Anderlecht in zog van absolute Europese topclubs in afgelegde afstand balcircula­tie

  Bij het voetbalideaal van Vincent Kompany hoort dominant balbezit met hoge balcirculatie. Uit onderzoek blijkt nu dat Anderlecht dit seizoen tot de Europese top hoort in de afgelegde afstand van de balcirculatie: paars-wit pronkt als 13de in een ranglijst van 654 clubs over 40 wereldwijde topcompetities. Onder meer Ajax, Bayern en Man. City halen de toptien.