Jimmy Bolcina / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Jimmy Bolcina / Photo News

Het straffe Union-seizoen in tien momenten door Siebe Van der Heyden: van “We gaan niet tierelantijnen in 1A” tot “Dante trok bij herfsttitel mijn broek af”

UnionAchter het geweldige seizoen van Union komt zondag een punt. En of Union een verrijking was, in klank én beeld. De hechte band van de spelers en coach bleek zowel bij trieste gebeurtenissen als in de magnifieke zegeroes. Een terugblik in tien momenten door het oog van Siebe Van der Heyden. “Mazzu ziet het als er iets scheelt en is open. Ik had op training eens een akkefietje met Burgess, dan komt hij direct tussen en praten we dat uit.”

0 reacties

 1. Roberto Martínez komt terug op scherpe uithaal: “De VAR is een fantastisch instrument, maar het wordt niet correct gebruikt”
  Play
  Rode Duivels
  11

  Roberto Martínez komt terug op scherpe uithaal: “De VAR is een fantas­tisch instrument, maar het wordt niet correct gebruikt”

  De woede is bekoeld, maar de mening is niet veranderd. Roberto Martínez kwam aan de vooravond van Polen-België terug op de scherpe uithaal richting VAR na de uitmatch in Wales. “De videoref is een fantastische tool, maar wordt verkeerd gebruikt. Als bondscoach is het mijn taak om dit onder de aandacht te brengen”, vertelt hij aan Gilles De Bilde. Martínez sprak in bovenstaande video ook over de povere 4 op 9 en wie zeker zal spelen morgen.