Woensdag 15 juni : Charly Musonda jr. traint een eerste keer mee met Zulte Waregem (rechts op de foto: Abdoulaye Sissako). Het bleef voorlopig bij vier oefensessies. Is hij opnieuw geblesseerd? Komt hij ooit nog terug opdagen in het trainingscentrum van Zulte Waregem? Veel vragen, waarop de antwoorden uitblijven.
Volledig scherm
Woensdag 15 juni : Charly Musonda jr. traint een eerste keer mee met Zulte Waregem (rechts op de foto: Abdoulaye Sissako). Het bleef voorlopig bij vier oefensessies. Is hij opnieuw geblesseerd? Komt hij ooit nog terug opdagen in het trainingscentrum van Zulte Waregem? Veel vragen, waarop de antwoorden uitblijven. © BELGA

Het mysterie-Musonda: (wanneer) daagt Charly jr. nog eens op bij trainingen van Zulte Waregem?

Belgisch voetbalTwee en een halve week is het geleden dat Charly Musonda jr. voor het laatst meetrainde met Zulte Waregem. Waar hij sindsdien uithangt, is onduidelijk. De kans dat hier nog een vervolg op komt, lijkt ons kleiner dan de kans dat het hele verhaal op een sisser uitdraait. Het mysterie-Musonda: een reconstructie.

4 reacties

 • Haerens Annick

  1 maand geleden
  Het zal 1b worden
 • Michel Roman

  1 maand geleden
  Zonder een stevige kwaliteitsinjectie zal het een strijd tegen de degradatie worden. Afgelopen seizoen werd met de nodige dosis geluk maar nipt het behoud verzekerd , maar nu er 3 zakkers zijn zal geluk alleen niet meer volstaan. Vraag is alleen maar hoe men dat zal doen gezien de financiële toestand.
 • Chris maroy

  1 maand geleden
  als men nog Dompé vekoopt... dan vrees ik het ergste er zijn nog zoveel tranfervrije spelers te koop, wat we nodig hebben is een type Deschacht om rust en organisatie te krijgen in de verdediging
 • christiaan vandenbroucke

  1 maand geleden
  Met die nieuwe spelers zal het niet genoeg zijn om in te blijven