The Next Gen: generatie 2005.
Volledig scherm
PREMIUM
The Next Gen: generatie 2005. © HLN/Photonews/Instagram

"Het gaat zó snel voor hem dat ik me afvroeg of hij geen stappen oversloeg”: welke Belgische toptalenten van 16 bonken steeds nadrukkelijker op de deur?

Belgisch voetbalBelgië bulkt van het voetbaltalent. Bij de topclubs profileren zich alsmaar meer toppers in spe, denk aan Van der Brempt (Club) of Dwomoh (Antwerp), terwijl een studie dan weer het aandeel van het Belgisch voetbal in Europa aantoont. Anderhalf jaar geleden lanceerde HLN de spraakmakende reeks ‘The Next Gen’, waarin we dé talenten van generaties 2001 tot en met 2005 voorstelden. Hoog tijd voor een update. Wie kon zich al manifesteren? En welke talenten bleven wat hangen? Van een Club-youngster die zich snel profileert tot een ruwe Ajax-diamant: dit is generatie 2005. 

9 reacties

 • jan boden

  1 maand geleden
  Binnen tien jaar kunnen we ze nog eens interviewen om te horen hoe ze hun carrières verkwanseld hebben.
 • Eddy Van De Velde

  1 maand geleden
  Luierikken zonder enige bijdrage aan de gemeenschap? Wat een verrijking
 • Bernd Vaes

  1 maand geleden
  Een zestienjarige an zijn aspiraties nog sterk veranderen. Het is dan ook niet bijzonder verstandig om hen een toekomst voorop te stellen. Gewoonweg nog twee jaartjes achten en dan…
 • Ben Eykenbos

  1 maand geleden
  Alle veel Hans en Grietjes zijn er niet meer... en dan nog klagen dat ze hun kans hier niet krijgen. Kunnen ze allemaal al knielen anders moeten ze een cursus gaan volgen bij Big Rom he... die kan dat heel goed. Voor technische balcontrole moet je niet bij hem zijn.
 • Jean Gallet

  1 maand geleden
  De ploeg van Zuid Afrika