Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Het boemerang-verhaal van Isaac Kiese Thelin: afgeschreven spits moet Anderlecht met laatste kunstje goals (en geld) opbrengen

AnderlechtSpitsen komen, spitsen gaan. Maar bij Anderlecht blijft Isaac Kiese Thelin (29) bestaan. Na vier jaar en evenveel uitleenbeurten loopt de Zweed nog steeds rond op Neerpede. Als verguisde spits ad interim, ook vanavond am Kehrweg. Relaas van Thelins boemerang-verhaal, dat zich in alle hoeken van Europa afspeelt.

2 reacties

 • jozef van riel

  2 maanden geleden
  Als je het verhaal een beetje begrijpt, 1 van de zovele (!!) mislukte transfers van Van Holsbeeck. De man die de huidige malaise van RSCA is begonnen!!
 • Samuel Verstraeten

  2 maanden geleden
  Cadeautje van den Herman waar we aleen maar mezerie mee hebben helaas !
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).