Photo News / Belga
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News / Belga

Herman Van Holsbeeck is een gevangene zoals alle andere: eigen lavabo met koud water, maar samen douchen op de gang

Geen gladgestreken kostuums en dure Rolex meer. Herman Van Holsbeeck (67) is een gevangene als alle andere. Dus draagt de gewezen voetbalmanager nu een lichtgrijs gevangenistenue. Zijn cel met lavabo met koud water en wc heeft hij voor hem alleen. Douchen daarentegen moet hij samen met andere gevangenen op de gang - om de twee dagen. “’s Avonds krijgt hij brood en beleg. Op dat moment krijgt hij ook zijn boterhammen voor de volgende ochtend.”

116 reacties

 • Michel De Wael

  4 maanden geleden
  Had hij in de politiek gezeten was een ziektebriefje voldoende
 • Peggy Vandekeybus

  4 maanden geleden
  Je oogst wat je zaait
 • Stanny Bruyninckx

  4 maanden geleden
  Voor iemand die nooit genoeg heeft een welverdiende les in nederigheid Maar of het veel zal helpen is natuurlijk nog de vraag
 • wil baken

  4 maanden geleden
  Voorhechtenis is gewoon belachelijk, er is geen vluchtgevaar en geen gevaar voor het onderzoek of zo. Dit is meestal een truck van het gerecht omdat ze weten dat ze geen sterk dossier hebben, dan heeft hij toch maar wat gezeten. Daar dient voorlopige hechtenis niet voor, dat is oom de maatschappij te beschermen. Men zou beter Anderlecht de twee gekochte titels afnemen in plaats van dit soort schijnmanoeuvres. enfin, twee die bewezen zijn...
 • Ria Adams

  4 maanden geleden
  Van die soort moeten we zien af te geraken hopelijk volgt er een zware straf voor de feiten die hem ten laste gelegd worden want die zijn niet min. Ik hoop dat geld weer niet de oplossing gaat zijn om ermee weg te komen.
 1. Het straffe Union-seizoen in tien momenten door Siebe Van der Heyden: van “We gaan niet tierelantijnen in 1A” tot “Dante trok bij herfsttitel mijn broek af”
  PREMIUM
  Union

  Het straffe Union-sei­zoen in tien momenten door Siebe Van der Heyden: van “We gaan niet tierelan­tij­nen in 1A” tot “Dante trok bij herfstti­tel mijn broek af”

  Achter het geweldige seizoen van Union komt zondag een punt. En of Union een verrijking was, in klank én beeld. De hechte band van de spelers en coach bleek zowel bij trieste gebeurtenissen als in de magnifieke zegeroes. Een terugblik in tien momenten door het oog van Siebe Van der Heyden. “Mazzu ziet het als er iets scheelt en is open. Ik had op training eens een akkefietje met Burgess, dan komt hij direct tussen en praten we dat uit.”