Onder meer Olivier Renard (ex-sportief directeur van Standard, links) wordt door Dejan Veljkovic (rechts) benoemd.
Volledig scherm
Onder meer Olivier Renard (ex-sportief directeur van Standard, links) wordt door Dejan Veljkovic (rechts) benoemd. © Photo News

Herman Van Holsbeeck betwist de aantijgingen van spijtoptant Dejan Veljkovic: "Ik ga me verdedigen voor de rechtbank" - Ook Georges Leekens weert zich: "Dit is een persoonlijke afrekening”

Propere handenDe details van de bekentenissen van spijtoptant Veljkovic in Operatie Propere Handen sijpelen door. De voetbalmanager noemt onder meer Georges Leekens, Ivan Leko en Herman van Holsbeeck als drie van de minstens vijftien personen aan wie hij geld in het zwart heeft betaald. Herbeleef alles hieronder.

55 reacties

 • Geert De Decker

  7 maanden geleden
  Natuurlijk ontkennen ze allemaal. Ze hopen dat er geen bewijzen zijn.
 • ivo torfs

  7 maanden geleden
  Eerlijk, ik had me aan veel grotere bedragen verwacht want voetbal en bepaalde andere sporten zijn witwasmachienen.
 • Leopold Vanhoof

  7 maanden geleden
  Zeggen is gemakkelijk en het klinkt geloofwaardig ook maar het bewijzen?
 • christian demeester

  7 maanden geleden
  Natuurlijk gaan ze allemaal zeggen dat ze onschuldig zijn. Waarom zou hij liegen, hij heeft niets meer te verliezen.
 • Dirk Vermeiren

  7 maanden geleden
  nu moeten ze zelf advocaat in schakelen,om te bewijzen dat er niks ilegaal is gebeurd,het zal nog volgens de wet gebeurd zijn,voetbal een feest,mensen handel
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. TRANSFERSOAPS. Hoe Schalke de opmars van Mpenza fnuikte: “Als ik tien jaar later was geboren, had ik misschien bij Real of Barça kunnen zitten...”
  PREMIUM
  Voetbal
  12

  TRANSFER­SOAPS. Hoe Schalke de opmars van Mpenza fnuikte: “Als ik tien jaar later was geboren, had ik misschien bij Real of Barça kunnen zitten...”

  Als het van Arsène Wenger had afgehangen, dan had Émile Mpenza ooit voor Arsenal gevoetbald. Hij zat zelfs bij hem aan tafel. Ook Juventus wilde de Rode Duivel. Maar Schalke 04 gokte en uiteindelijk won niemand. Hoe een exorbitante vraagprijs ervoor zorgde dat de opmars van Mpenza gefnuikt werd, bespreken we in aflevering twee van onze reeks “transferdeals die álles hadden kunnen veranderen”. Mpenza blikt terug: “Ik had één van de Invincibles kunnen zijn.”
 1. KVK-aanvoerder Kristof D’Haene is opnieuw topfit: “Ons doel is om zo hoog mogelijk te eindigen en vooral uit de gevarenzone te blijven”
  Voetbal jupiler pro league
  1

  KVK-aanvoerder Kristof D’Haene is opnieuw topfit: “Ons doel is om zo hoog mogelijk te eindigen en vooral uit de gevarenzo­ne te blijven”

  Linksachter Kristof D’Haene (32) miste de laatste vijf wedstrijden van het afgelopen seizoen door een barst in de rechtervoet. Van dat probleem is de KVK-aanvoerder ondertussen helemaal verlost en dat is er duidelijk aan te merken. D’Haene maakt een gretige indruk op training en lijkt klaar voor de competitiestart.
 2. Roberto Martínez komt terug op scherpe uithaal: “De VAR is een fantastisch instrument, maar het wordt niet correct gebruikt”
  Play
  Rode Duivels
  11

  Roberto Martínez komt terug op scherpe uithaal: “De VAR is een fantas­tisch instrument, maar het wordt niet correct gebruikt”

  De woede is bekoeld, maar de mening is niet veranderd. Roberto Martínez kwam aan de vooravond van Polen-België terug op de scherpe uithaal richting VAR na de uitmatch in Wales. “De videoref is een fantastische tool, maar wordt verkeerd gebruikt. Als bondscoach is het mijn taak om dit onder de aandacht te brengen”, vertelt hij aan Gilles De Bilde. Martínez sprak in bovenstaande video ook over de povere 4 op 9 en wie zeker zal spelen morgen.