Photo news
Volledig scherm
© Photo news

HERBELEEF. Club viert titel met duizenden fans op Grote Markt - Noa Lang entertaint: “Noa is a Bruges boy”

Club BruggeJin, Twji, Drieje. Club Brugge vierde vanavond z'n derde titel op rij. De Grote Markt van Brugge liep vol én daverde. “Dit zal ik nooit vergeten”, glunderde Ruud Vormer.

14 reacties

 • Dany Herman

  1 maand geleden
  Als je ziet hoeveel zeer jonge fans ze hebben dan is de toekomst verzekerd
 • Eric Bex

  1 maand geleden
  Wie het grootste budget heeft, heeft statistisch de grootste kans om kampioen te spelen. Zo simpel is het. In Brugge wordt schitterend werk geleverd. Dat gezeur over het overigens zeer sympathieke Union en de bevooroordeelde VAR (misschien nog eens alle penaltyfases van alle topclubs in 1A herbekijken 😉) mag nu wel stoppen. Drie keer na mekaar kampioen spelen, is geen toeval meer.
 • Martin de Backer

  1 maand geleden
  Cub Brugge , De grootste club van Belgie met de meeste supporters ! En maar amper 6000 bij de viering , in Gent doen het beter met 125.000
 • Geert Clement

  1 maand geleden
  Beste Patrick De Bock, als je de VAR per se wil betrekken bij de titel van Club, vergeet je dan minuut 3 of 4 niet op Anderlecht in de playoffs ook te vermelden? Zuivere penalty op CDK. VAR niet te bespeuren. Mocht je hebben gezegd : met dank aan een superkeeper, dan kon ik hier nog best mee akkoord gaan, maar de VAR?
 • gaston bergmans

  1 maand geleden
  de scheids en de var begaan soms een serieuze bock , het ooit zo fiere brussel ja moet pijn doen enige wat ze nog kunnen is kritiek geven is dat echt toeval 3x na elkaar en is het toeval zowel luik als anderlecht financieel zo goed als failliet en daar gaan scheids en var nieveel aan verhelpen