BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Hein Vanhaezebrouck ziet geen heil in Beneliga: “Geloof niet dat we door het samengaan met Nederland een ‘bijna’-grote worden”

AA GentHein Vanhaezebrouck heeft zijn bedenkingen bij de manier waarop de beker van België geëvolueerd is. Zeker nu de inzet gedevalueerd dreigt te worden door de Conference League. Vanhaezebrouck verwacht ook geen heil van de Beneliga.

20 reacties

 • gert conings

  2 maanden geleden
  Ik vrees dat Hein gelijk heeft
 • eric de baene

  2 maanden geleden
  Hij heeft volkomen groot gelijk met zijn uitspraak zeker weten ! Ze mogen ook de play-offs afschaffen bij ons !
 • Marcel Wouters

  2 maanden geleden
  Zoals ik al stelde, vervang de Play off door deze Beneliga, nieuwe uitdagingen die aanlokkender zijn dan wat men huidig ons voorschoteld.
 • Richard Naegels

  2 maanden geleden
  Hein heeft gelijk,de Nederlandse nuchterheid zal overvloedig merkbaar worden door de vertegenwoordigde ploegen,vaarwel Europa,vaarwel kampioenenhuldes enz
 • joeri cools

  2 maanden geleden
  @marcel ,en dan de vier laatsten degraderen en worden vervangen in hun land door andere ploegen. Goed zo, om het jaar vier nieuwe belgische ploegen in de BENEliga . Eens iets anders .in het tweede seizoen ajax-oostende, psv -ohl
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Hoe zit het nu weer met de verdeling van de Europese tickets? En wat als Racing Genk ook de beker wint?
  Belgisch voetbal
  4

  Hoe zit het nu weer met de verdeling van de Europese tickets? En wat als Racing Genk ook de beker wint?

  De reguliere competitie in de Jupiler Pro League zit er bijna op. Na zondag is het tijd voor de play-offs. De top-4 strijdt in de Champions’ play-offs om de titel én Europees voetbal en de nummers 5 tot en met 8 maken via de Europe play-offs óók nog kans op een Europees ticket. Maar hoe zit het nu weer exact? En welke gevolgen kan bekerwinst van Genk of Standard hebben? Een overzicht.
 1. Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool
  Play

  Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool

 2. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne