BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Hein Vanhaezebrouck niet verbaasd over dreigende sanctie: “Je kan niet blind blijven voor wat nu al een paar jaar aan het gebeuren is”

Jupiler Pro LeagueVolgende week dinsdag weet Hein Vanhaezebrouck of hem een bijkomende sanctie wacht, voor zijn gedrag en uitspraken na zijn uitsluiting in de match tegen Genk én voor wat hij later vertelde in een interview met deze krant. Vanhaezebrouck zegt daar niet van geschrokken te zijn. 

28 reacties

 • gaston bergmans

  2 maanden geleden
  deels heeft hij gelijk deels niet als het in zijn voordeel is hoor je hem niet dan moet hij hetzelfde standpunt verkondigen en niet hypocriet zijn als het enkel in zijn nadeel is en dat is ook al jaren bezig
 • Jan Van Bavel

  2 maanden geleden
  Hein probeert van twee walletjes te eten maar dat lukt niet altijd !
 • Dany Herman

  2 maanden geleden
  Het erbarmelijk optreden van scheids en var leid tot begrijpelijke uitspraken de rest wordt financieel geregeld want sommige beslissingen kun je niet linken aan onkunde. Zelfs een leek zou de juiste beslissing nemen in bepaalde gevallen zoals vb duw op CDK
 • roger goddeeris

  2 maanden geleden
  De waarheid mag hier weer niet gezegd worden.Iets dat door duizenden mensen gezien wordt is geen waarheid meer.Spijtig dat zulke zaken niet op een eerlijke manier kunnen opgelost worden.
 • Sjonny Martero

  2 maanden geleden
  Hij heeft gelijk.
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?