.
Volledig scherm
. © rv

Hans Vanaken na feestnacht: “Ik heb een zestal uurtjes geslapen, maar er zullen zeker jongens zijn die zich minder goed voelen”

Club BruggeThe day after. Na de middag arriveerden de spelers van kampioen Club Brugge op het Belfius Basecamp. Eerst Alfred Schreuder, die zijn laatste week als coach van Club aanvat. Nadien volgden onder meer Sargis Adamyan, Ruud Vormer, Denis Odoi en Tajon Buchanan. Carl Hoefkens,  in beeld om de nieuwe T1 te worden, kwam met de fiets naar het oefencomplex. Qua kleine oogjes na de feestnacht viel het eigenlijk nog mee. “Zoals ik het gisterenavond zag, had ik wel wat anders verwacht”, grijnsde Hans Vanaken. 

30 reacties

 • Peeters Francis

  1 maand geleden
  Ik slaap al 30 jaar maar 6 uurtjes per nacht. Voetballertjes zijn dan ook niet veel gewoon, zelfs 2 wedstrijden per week betwisten is te veel, daarom dat ze overwegen om een competitie met 12 teams te maken.
 • Jean Paul Heck

  1 maand geleden
  Volgend jaar bij Ajax kan hij verder feesten
 • nico baelde

  1 maand geleden
  Toch een leuke man die Geert de Regge : sportief, aangenaam, vriendelijk. Een persoon die je direct als buur zou willen hebben : verdraagzaam, behulpzaam.
 • STEFAAN DE DEYNE

  1 maand geleden
  @geert Desmet, zelfs zonder puntendeling staat club nu op de eerste plaats 💙🖤
 • ISABELLE VANDENABEELE

  1 maand geleden
  Volgend jaar terug gaan sukkelen in het kampioenenbal
 1. Ex-coach Priske daagt Antwerp voor de rechter: “Als er een zaak komt, lossen we dat intern op”
  Play
  Antwerp
  16

  Ex-coach Priske daagt Antwerp voor de rechter: “Als er een zaak komt, lossen we dat intern op”

  Brian Priske is boos. De ex-trainer van Antwerp sleept de Great Old voor de rechter. De Deen zou nog altijd wachten op zijn maandloon van mei, zijn vakantiegeld, zijn wedstrijdpremie van de laatste match in Union en zijn ontslagvergoeding. Priske vond intussen een nieuwe uitdaging bij Sparta Praag in Tsjechië – een dikke week na zijn ontslag op de Bosuil, wat het vermoeden doet rijzen dat Priske al langer in gesprek was met die club. Toen hij met andere woorden nog bij Antwerp aan de slag was. In Deurne Noord wenste men niet te reageren. “Mocht het tot een rechtszaak komen, zullen we dat intern oplossen. En zeker niet via de media.”