BELGA
Volledig scherm
© BELGA
KV Oostende KVO
1
EINDE
3
KAA Gent GNT
 • 13' Goal David Atanga
 • Hugo Cuypers Goal 25'
 • Hong Hyun-seok Goal 29'
 • Andrew Hjulsager Goal 60'

(H)ongelooflijk: debutant knalt AA Gent met “mooiste goal uit carrière” naar klinkende zege in Oostende

Jupiler Pro LeagueWat. Een. Debuut. Hyun-seok Hong (23) zette AA Gent met een héérlijke omhaal op weg naar een verdiende zege. Laat Omonia Nicosia maar komen. “Hong is een jongen die zich bij élke ploeg snel zal inpassen”, aldus Hein Vanhaezebrouck. “Neen, ik ben niet verbaasd door zijn prestatie.”

5 reacties

 • Pablo Pauwels

  2 maanden geleden
  Kampioen 2023
 • Martine Verack

  2 maanden geleden
  Ik hoop dat ze zo voort doen.
 • Frank Vagenende

  2 maanden geleden
  Hein is echt een top trainer
 • Teirlynck Luc

  2 maanden geleden
  Heintje is een topper i like Hein
 • Freddy De sloover

  2 maanden geleden
  Of helemaal niet..een ploeg moet klaar zijn en er staan vanaf de 1e speeldag,waarvoor dient anders de voorbereiding,bij Gent schieten ze wakker als de play-offs in zicht komen..
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. EXCLUSIEF. “Mijn zoontje zat schreiend op het vliegtuig”: emotionele Jan Vertonghen vertelt openhartig over bewogen transfer naar Anderlecht
  Play
  Voetbal
  26

  EXCLUSIEF. “Mijn zoontje zat schreiend op het vliegtuig”: emotionele Jan Vertonghen vertelt openhartig over bewogen transfer naar Anderlecht

  “Het was de moeilijkste beslissing die ik als voetballer en als mens moest nemen.” In het bovenstaande exclusieve video-interview met Gilles De Bilde laat Jan Vertonghen een zeldzame keer in zijn hart kijken. Want zijn onverwachte transfer van Benfica naar Anderlecht heeft emotioneel heel wat teweeggebracht. De wereld van zijn gezin lag in Lissabon. “Ik ben naar mijn kinderen - die op surfkamp waren - gereden, hen aan tafel gezet en het nieuws gebracht dat het ophoudt. Zoiets doet echt veel pijn.”