Han Grijzenhout (foto: 2000)
Volledig scherm
Han Grijzenhout (foto: 2000) © Photo News

Gewezen succescoach Han Grijzenhout op 87-jarige leeftijd overleden

Belgisch voetbalIn Gent is vrijdag Han Grijzenhout overleden. De Amsterdammer zou volgende week 88 geworden zijn. Johannes “Han” Grijzenhout was tijdens de jaren ‘70 en ‘80 als coach in de Belgische eerste klasse gedurende een kwarteeuw een vaste waarde.

2 reacties

 • Freddie HEREMANS

  2 jaar geleden
  Vaarwel, Meneer Grijzenhout, nooit vergeet ik U! Dank U voor uw prachtig werk binnen Club Brugge, voor uw innemende persoonlijkheid, voor blauwzwarte successen. Na Happel en tweede grote Trainer van de Club, onder uw leiding kwam Jan Ceulemans, daarna Degryse, Brylle... een nieuwe doorstart. Uw kalmte, warmte, principes, vriendelijkheid maakten U een mooie Mens. Met condolaties aan de Familie. Dank u.
 • Jp Velter

  2 jaar geleden
  Niks speciaal, nr 87 jaar oud, goede jeeftijd, mag gaan
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.