Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Gewezen Gouden Schoen José Izquierdo mag bij Club Brugge weer naar zijn beste vorm zoeken: “No Heart No Glory”

Club BruggeEen eerbetoon aan het verleden. Vier jaar nadat hij er voor 18 miljoen euro vertrok, is José Izquierdo (29) weer op Club. Omdat hij transfervrij was, en met een minimumcontract instemde. Maar vooral omdat ‘Joske’ nog de honger heeft om na heel wat blessureleed weer de oude te willen worden.

4 reacties

 • Nicole Bogaerts

  2 maanden geleden
  Toch een menselijke en lovenswaardige actie vanwege Club. Izquierdo was nochtans goed begonnen in de premier League waar hij het doelpunt van de maand scoorde. Spijtig van de zware blessures die hij en Wesley opliepen. Zo zie je maar hoe snel een voetbalcarrière ten einde kan zijn. Het beste gewenst !
 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Een zeer goede speler, verdiend die kwetsuren niet maar zal nooit bepalend worden. Nn toffe gast.
 • Charles Leunens

  2 maanden geleden
  Dit zegt genoeg over de kwaliteit van de 'Pilsje Pro-League'.
 • Robin Van Camp

  2 maanden geleden
  België is het beloofde land voor mislukte voetballers in het buitenland, of hoe er nooit nog een Belgische ploeg de CL poule zal overleven.
 1. Morioka zkt ruimte. Vindt hij die straks op de Pairay ?
  Jupiler pro league

  Morioka zkt ruimte. Vindt hij die straks op de Pairay ?

  Sporting Charleroi opent vanavond de twaalfde speeldag met een verplaatsing naar Seraing. De eerste sinds 5 mei 1996 (2-3). Op het eerste gezicht is er voor Edward Still geen reden om het elftal te wijzigen dat vorig weekend aan de aftrap kwam tegen Racing Genk, na de rust overwicht afdwong en uiteindelijk won — mede dankzij een sublieme Hervé Koffi. “We hebben tegen Genk een grote stap in de goede richting gezet”, bevestigde de coach van de Carolo’s die stelling.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.