Ilombe Mboyo.
Volledig scherm
Ilombe Mboyo. © BELGA

Gent-aanvaller Mboyo opgepakt voor huishoudelijk geweld

AA GentIlombe ‘Petit Pelé’ Mboyo (34) zit opnieuw in nauwe schoentjes. De aanvaller van AA Gent is afgelopen zaterdag gearresteerd na een ruzie met een vrouw en wordt beschuldigd van opzettelijke slagen en verwondingen. Als minderjarige was Mboyo al eens betrokken bij een groepsverkrachting.

6 reacties

 • luc Beyens

  4 maanden geleden
  Onvoorstelbaar... lafaard .in de cel ermee
 • Ninneke Langa

  4 maanden geleden
  Die kerel is gewoon uitschot van de maatschappij die wat kon sjotten en voor de rest niks !
 • Arie De Preter

  4 maanden geleden
  Gaan we weer zalven tot de bom valt ….?
 • Eddy Pauwels

  4 maanden geleden
  Nooit begrepen dat deze verkrachter telkens een ploeg vond en een profcarrière heeft kunnen uitbouwen. Had elke match vd eerste tot de laatste minuut moeten worden uitgescholden, zelfs door de eigen supporters. Meen mij te herinneren dat er ooit 1 voorzitter hem voor deze feiten niet heeft aangenomen EN TERECHT ! Werd als minderjarige uit handen gegeven door de jeugdrechtbank omdat de feiten zo ernstig waren. Mocht het mijn dochter geweest zijn ….
 • ghislain lefever

  4 maanden geleden
  Het woord crapuul is hier op zijn plaats.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.