Belga
Volledig scherm
© Belga

Genk ziet Dessers voor 6,5 miljoen euro naar Cremonese trekken, twee versterkingen op komst

JUPILER PRO LEAGUERC Genk bereikte vandaag een akkoord met Cremonese over de transfersom van Cyriel Dessers (27). De spits trekt voor 6,5 miljoen euro plus bonussen naar de Serie A. Vandaag legt hij zijn medische testen af. Racing blijft niet bij de pakken neerzitten. Het trekt de portemonnee voor de Deense back Rasmus Carstensen en de Argentijn Matias Galarza, en daar zal het zeker niet bij blijven. 

26 reacties

 • Glenn De Walsche

  2 maanden geleden
  Beste Cyriel, Het allerbeste gewenst met je transfer naar de Serie A. Je hebt een fantastische persoonlijkheid en je bent een heel goede spits!!
 • Tamara Thys

  2 maanden geleden
  Kiest net zoals Openda eieren voor zijn geld met een transfer. Allebei uitgeleend door hun Belgische ploegen omdat ze het er niet in zagen . En jaar nadien zeggen ze: jullie geloofden niet in mij , Bye Bye . En ze maken de clubs rijker en ze verdienen zelf ook meer . Win -win dus
 • Dimitri De Witte

  2 maanden geleden
  En zo verliezen we dit jaar bijna alle smaakmakers uit de Mickey Mouse liga.
 • Bart Jaspers

  2 maanden geleden
  Net als verleden jaar lees ik na 3 speeldag dat Genk titelkandidaat is. Dat belooft !
 • Dany Elen

  2 maanden geleden
  Maar Cyriel toch, en dat allemaal voor de centjes boven het sportieve!
 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.