Volledig scherm
© BELGA
2
EINDE
0
 • Fabrice Olinga 28'

Genk gaat met de billen bloot op ondergesneeuwd Le Canonnier

Jupiler Pro LeagueNul op zes voor Racing Genk. De Limburgers gingen met tien onderuit in de modderpoel van Le Canonnier. Geen prettig gevoel met wedstrijden tegen AA Gent en Club Brugge in het verschiet.

16 reacties

 • Karel Dierckx

  1 maand geleden
  Veldverwarming is niet verplicht, het sneeuw- en vorstvrij kunnen houden van het veld is dat wel. Dat mag dus ook met een zeil. Maar het is nu wel duidelijk dat dit bij een paar clubs ook niet in orde is.
 • Giuseppe Casto

  1 maand geleden
  Genk als je niet beter kunt geef beter forfait verkoop de hele voorlijn maar geen een bekwaam vergeet ook niet Dessers te verkopen
 • Oscar Schuurmans

  1 maand geleden
  Dit is een wintersport als Genk had gewonnen had er niemand iets gezegd als de scheidsrechter beslist om te spelen leg u er dan bij neer . Dit is voor beide ploegen hetzelfde.
 • Jeffrey Deekers

  1 maand geleden
  Erg zware rode kaart... maar laten we eerlijk zijn dat Genk amper iets bakte van de kansen die ze kregen, Moeskroen deed dit wel al trek ik wel mijn twijfels of deze match (net als die van Oostende-kvk) eigenlijk wel had mogen doorgaan op zo'n veld?
 • Danny Buyse

  1 maand geleden
  Met corona wedstrijden uitstellen is al een chaos en dan nog eens door sneeuw is het hek helemaal van de dam. Voor beide ploegen het zelfde.
 1. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal

 2. Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszitten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"
  Play

  Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszit­ten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"