De VAR-lijn die uiteindelijk voor de beslissing zorgde.
Volledig scherm
De VAR-lijn die uiteindelijk voor de beslissing zorgde. © Eleven Sports

Gejoel en spottend gelach: VAR heeft liefst zeven minuten nodig om offside te zien via 3D-lijn

Buitenlands voetbalLiefst zeven minuten lag het spel in de match tussen Standard en OH Leuven stil. De VAR had die tijd nodig om het buitenspel van Dragus - een schouder - waar te nemen via de nieuwe 3D-technologie. 

25 reacties

 • irene van impe

  2 maanden geleden
  Var? PSG heeft gewonnen met de goal van MBapppé (buiten veld) ; maar voor Rmelu was de goal niet gelden.
 • claude Rens

  2 maanden geleden
  Buitenspel brengt niets op voor het voetbal. Gewoon afschaffen. Welke tactiek de trainers ook mogen bedenken, we zullen meer voetbal zien. Bovendien kost het niets. Vele scheidsrechters in lagere afdelingen zullen uiterst tevreden zijn.
 • NOEL CLAES

  2 maanden geleden
  De grensrechter vlagde evenwel voor buitenspel met de schouder ???? En de VAR heeft daar 7 minuten voor nodig !!!!!
 • Polutnik Ronald

  2 maanden geleden
  Schaf de buitenspel af en al de problemen zijn opgelost , en dan zien we ook beter en ander voetbal . Daarbij nog een chronometer die dan dan stilgelegd word bij fases waar het spel stil ligt ook als de bal buiten het veld gaat . Dan zijn al de discussies voorbij zoals bij de hockey .
 • Marcel De Maesschalck

  2 maanden geleden
  Het spelletje heet nog altijd VOETBAL. Dus enkel buitenspel als je met de voet voorbij de laatste man staat. Jaren geleden was er een Nederlandse trainer die zei dat hij een bepaalde speler nooit in de spits zou opstellen omdat hij dan met zijn lip buitenspel zou staan. Dus hoever kan je gaan met al die zever. Ik ga geen namen noemen maar die uitspraak is toen wel gedaan tijdens een uitzending van Studio Sport, en niet door de eerste de beste. Trouwens, verleng de grote backlijn tot de zijlijn
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. LIVE. Club Brugge aangekomen in Parijs voor cruciaal CL-duel - PSG houdt een kwartier open training
  Play
  Champions League
  11

  LIVE. Club Brugge aangekomen in Parijs voor cruciaal CL-duel - PSG houdt een kwartier open training

  De opdracht is duidelijk voor Club Brugge, morgen in de Champions League. Blauw-zwart moet tegen Paris Saint-Germain beter doen dan RB Leipzig tegen Manchester City om ook na Nieuwjaar nog Europees te spelen. Aartsmoeilijk. Vandaag trok Philippe Clement met zijn ploeg al naar de Franse hoofdstad en op deze pagina zit u doorheen de dag goed voor alle nieuwtjes, (sfeer)beelden en interviews.