Andrew Hjulsager moest geblesseerd naar de kant, coach Hein Vanhaezebrouck moest met lede ogen toekijken
Volledig scherm
Andrew Hjulsager moest geblesseerd naar de kant, coach Hein Vanhaezebrouck moest met lede ogen toekijken © Photonews
KAA Gent GNT
2
EINDE
1
Westerlo WES
 • 37' Goal Sulayman Marreh
 • 45'+3' Goal Hugo Cuypers
 • Igor Vetokele Goal 5'

Gehavend Gent zet scheve situatie recht tegen Westerlo, Vanhaezebrouck ziet drie spelers uitvallen

Jupiler Pro LeagueEen gehavend AA Gent heeft zijn eerste zege van het seizoen geboekt. Het zette een scheve situatie recht tegen Westerlo. En toch blijft Hein Vanhaezebrouck achter met zorgen, want blessureleed blijft de Buffalo’s teisteren.

8 reacties

 • Teirlynck Luc

  2 maanden geleden
  Dikke pech met al die gekwetste spelers tegen een Westerlo die echt wel goed voetbal brengt en eerste klasse waardig is hopelijk blijft gent niet door pech achtervolgt , dan zijn Genk en gent de betere voetballende ploegen
 • Jan Daems

  2 maanden geleden
  't Zit Hein niet echt mee, dat is duidelijk.Toch zijn de drie punten binnen tegen een veelbelovend Westerlo en dat is wat telt. Hopelijk oogt de ziekenboeg tegen volgende wedstrijd al een stukje fraaier. Ben echt benieuwd naar de prestaties van dit Gent want ze hebben een team om U tegen te zeggen. Succes Buffalo's!
 • Andy Lega

  2 maanden geleden
  De eerste helft vd Buffalo's was terecht niet zo best om aan te zien door de vele blessures vd sterke vaste waarden. Maar de 2de helft was het al iets beter om nr te kijken. Maar ik wil hierbij graag toch wel even vermelden dat er toch nog zeker 2-3 versterkingen zullen moeten aangekocht worden!!! Willen ze mee strijden vr de TOP 3; om zo dan alsnog Europees voetbal/kampioenschap te spelen!!!
 • malfait christian

  2 maanden geleden
  Westerlo een fris en jong spelende ploeg. is een aanwinst voor eerste klasse.
 • Nathalie Laporte

  2 maanden geleden
  Cuypers had Malinwa nooit mogen verlaten..
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Ekkelenkamp, vrijdag tegen jonge Rode Duivels, maar vooral ook in goede doen bij Antwerp: “Je merkt dat onze prestaties veel losmaken”
  Antwerp

  Ekkelen­kamp, vrijdag tegen jonge Rode Duivels, maar vooral ook in goede doen bij Antwerp: “Je merkt dat onze prestaties veel losmaken”

  Jurgen Ekkelenkamp kon zich een beter begin bij zijn nieuwe club Antwerp niet wensen. De 22-jarige Nederlandse middenvelder, die vorige maand overkwam van het Duitse Hertha Berlijn, is direct een belangrijke waarde in het elftal van trainer Mark van Bommel. Met vier assists in zijn eerste zes duels heeft Ekkelenkamp een flink aandeel in de goede competitiestart van de club.