Andrew Hjulsager moest geblesseerd naar de kant, coach Hein Vanhaezebrouck moest met lede ogen toekijken
Volledig scherm
Andrew Hjulsager moest geblesseerd naar de kant, coach Hein Vanhaezebrouck moest met lede ogen toekijken © Photonews
KAA Gent GNT
2
EINDE
1
Westerlo WES
 • 37' Goal Sulayman Marreh
 • 45'+3' Goal Hugo Cuypers
 • Igor Vetokele Goal 5'

Gehavend Gent zet scheve situatie recht tegen Westerlo, Vanhaezebrouck ziet drie spelers uitvallen

Jupiler Pro LeagueEen gehavend AA Gent heeft zijn eerste zege van het seizoen geboekt. Het zette een scheve situatie recht tegen Westerlo. En toch blijft Hein Vanhaezebrouck achter met zorgen, want blessureleed blijft de Buffalo’s teisteren.

8 reacties

 • luc teirlynck

  2 dagen geleden
  Dikke pech met al die gekwetste spelers tegen een Westerlo die echt wel goed voetbal brengt en eerste klasse waardig is hopelijk blijft gent niet door pech achtervolgt , dan zijn Genk en gent de betere voetballende ploegen
 • Jan Daems

  2 dagen geleden
  't Zit Hein niet echt mee, dat is duidelijk.Toch zijn de drie punten binnen tegen een veelbelovend Westerlo en dat is wat telt. Hopelijk oogt de ziekenboeg tegen volgende wedstrijd al een stukje fraaier. Ben echt benieuwd naar de prestaties van dit Gent want ze hebben een team om U tegen te zeggen. Succes Buffalo's!
 • Andy Lega

  2 dagen geleden
  De eerste helft vd Buffalo's was terecht niet zo best om aan te zien door de vele blessures vd sterke vaste waarden. Maar de 2de helft was het al iets beter om nr te kijken. Maar ik wil hierbij graag toch wel even vermelden dat er toch nog zeker 2-3 versterkingen zullen moeten aangekocht worden!!! Willen ze mee strijden vr de TOP 3; om zo dan alsnog Europees voetbal/kampioenschap te spelen!!!
 • malfait christian

  2 dagen geleden
  Westerlo een fris en jong spelende ploeg. is een aanwinst voor eerste klasse.
 • Nathalie Laporte

  2 dagen geleden
  Cuypers had Malinwa nooit mogen verlaten..
 1. Didier Lamkel Zé haalt ook fratsen uit aan de onderhandelingstafel: “leugenachtige voorwendselen” leiden tot zaak bij de FIFA
  JUPILER PRO LEAGUE
  9

  Didier Lamkel Zé haalt ook fratsen uit aan de onderhande­lings­ta­fel: “leugenach­ti­ge voorwendse­len” leiden tot zaak bij de FIFA

  Ook aan de onderhandelingstafel blijkt Didier Lamkel Zé (25) een ongeleid projectiel. Nadat hij een zo goed als zekere transfer naar Omonia Nicosia in laatste instantie opblies omwille van een flirt met Ferencvaros, dreigt een patstelling. Allicht moet de FIFA het kluwen straks ontwarren. ’t Zal toch niet waar zijn dat Lamkel Zé straks weer in Deurne staat en er minstens tot de winter blijft?
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.