Paul Van den Bulck.
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Van den Bulck. © rv

Geen voetbalachtergrond, maar wel de geknipte man: waarom nobele onbekende Paul Van den Bulck wellicht nieuwe bondsvoorzitter wordt

VoetbalNaar alle waarschijnlijkheid heet de volgende bondsvoorzitter Paul Van den Bulck (56). Een advocaat zonder voetbalachtergrond. Hieronder leest u waarom een onafhankelijke in plaats van een vertegenwoordiger uit het prof- of amateurvoetbal aan de top van de voetbalpiramide komt, hoewel hij daar zelf aanvankelijk niet vragende partij voor was. 

9 reacties

 • Reygaerts raf

  2 maanden geleden
  Functie volgens de CEO “Je moet weten dat de bondsvoorzitter sinds 2019 in feite een protocollaire rol heeft. Hij heeft geen operationele invloed – het management leidt de bond." Dus ze zoeken een marionnet en behouden toch de macht, en verandert niets !
 • Thierry Lints

  2 maanden geleden
  Weer een advokaat die in de verste verten niet zal weten waarover het gaat net als onze politici - advokaten zijn blijkbaar genieën- zij kunnen (of denken dat tenminste) alles of zijn het de advokaten die niet aan de bak komen en dan maar iets anders doen
 • Lowi Verborgt

  2 maanden geleden
  Het belangrijkste om het te worden zal weer wel niet zijn 'wat' je kent maar wel 'wie' je kent.
 • willem merken

  2 maanden geleden
  Ken geen bal van voetbal maar voor die pree wil ik terug komen uit pensioen.
 • Peter Buyck

  2 maanden geleden
  Pech voor de kritikasters. Het is volgens mij wél goed dat een vreemde de leiding neemt. Iemand zonder enige graad van beïnvloeding en dus volstrekte neutraliteit naar alle actoren toe.