BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Anderlecht AND
0
EINDE
0
KAA Gent GNT

Geen opwinding, geen goals, geen winnaar: Anderlecht-AA Gent deed pijn aan de ogen

JPLEen gelijkspel waar beide ploegen niets mee opschieten. En een prestatie waar geen van beide coaches blij mee kan zijn. Anderlecht en AA Gent hielden elkaar op 0-0 in een teleurstellende topper. Allerminst play-off 1-niveau.

48 reacties

 • GREGOIRE DE GRAEVE

  9 maanden geleden
  De eerlijkheid van gent tegenover onze supporters yeremchuk is zo gezegt gekwetst om mee te doen op Anderlecht terwijl ze bezig waren met een transfer dat die manager van gent maar laten gaan. Wees eerlijk met jou supporters wij worden het een beetje moe hè maar we zijn toch maar een nummer hè
 • jozef van riel

  9 maanden geleden
  Tja Anthony. Een speler welke in Turkije speelt (Luckassen) op het wedstrijdblad zetten, is een beetje moeilijk hé! En Mukairu verrast met zijn 'offensief onverwachte bewegingen' ook waarschijnlijk zichzelf want rendement nul komma nul!!
 • Peter Debrouwer

  9 maanden geleden
  En nog steeds wil Kompany z'n team (lees:zichzelf) verheerlijken ! Niveau als coach : nul komma nul
 • Jos Van De Plas

  9 maanden geleden
  Ik heb geen weet van een trainer bij Anderlecht die al ooit zoveel krediet heeft gekregen als Kompany.
 • Germain De Block

  9 maanden geleden
  Welke match zag kompagny??veel kansen samen gevoetbald?was net een amateur clubje.eerlijkheid staat ook niet in zijn woordenboek.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.