BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Anderlecht AND
0
EINDE
0
KAA Gent GNT

Geen opwinding, geen goals, geen winnaar: Anderlecht-AA Gent deed pijn aan de ogen

JPLEen gelijkspel waar beide ploegen niets mee opschieten. En een prestatie waar geen van beide coaches blij mee kan zijn. Anderlecht en AA Gent hielden elkaar op 0-0 in een teleurstellende topper. Allerminst play-off 1-niveau.

48 reacties

 • Gregoire De Graeve

  2 jaar geleden
  De eerlijkheid van gent tegenover onze supporters yeremchuk is zo gezegt gekwetst om mee te doen op Anderlecht terwijl ze bezig waren met een transfer dat die manager van gent maar laten gaan. Wees eerlijk met jou supporters wij worden het een beetje moe hè maar we zijn toch maar een nummer hè
 • jozef van riel

  2 jaar geleden
  Tja Anthony. Een speler welke in Turkije speelt (Luckassen) op het wedstrijdblad zetten, is een beetje moeilijk hé! En Mukairu verrast met zijn 'offensief onverwachte bewegingen' ook waarschijnlijk zichzelf want rendement nul komma nul!!
 • Peter Debrouwer

  2 jaar geleden
  En nog steeds wil Kompany z'n team (lees:zichzelf) verheerlijken ! Niveau als coach : nul komma nul
 • Jos Van De Plas

  2 jaar geleden
  Ik heb geen weet van een trainer bij Anderlecht die al ooit zoveel krediet heeft gekregen als Kompany.
 • Germain De Block

  2 jaar geleden
  Welke match zag kompagny??veel kansen samen gevoetbald?was net een amateur clubje.eerlijkheid staat ook niet in zijn woordenboek.
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.