BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Antwerp ANT
0
EINDE
0
Club Brugge CLU

Geen goals en weinig animo: ontgoochelende topper tussen Antwerp en Club levert geen winnaar op

Geen goals, weinig animo op de Bosuil zondagmiddag. Een logische en eerlijke 0-0 was de uitkomst van een saaie Antwerp-Club.

40 reacties

 • Davy De Pauw

  2 maanden geleden
  Gelukkig was het voetbal zo slecht nog niet als dat van rsca vrijdag.
 • Isabelle Van den Abeele

  2 maanden geleden
  Top wedstrijd op provinciaal niveau
 • marc schelfthout

  2 maanden geleden
  Sinds Carl Hoefkens mocht beschikken is het spel van FCB veel verbeterd. Nu zien we niets meer, echt triestig. Proficiat aan het bestuur van FCB. Het verslechtert van week op week, wat doen die mannen op training ?
 • Chris Bestje

  2 maanden geleden
  Prachtig foto tussen scheids en De Laet... Doet mij denken aan de ref Colina uit Italia... Blij dat een ref ook eens verbaal durft uithalen naar een speler...want spelers denken maar te vaak dat zij zich alles kunnen permiteren.
 • Jean Pierre Tibermont

  2 maanden geleden
  Een schande voor het Belgisch voetbal gelukkig zijn er nog Union en Genk !
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.