Volledig scherm
© Simon Mouton / PhotoNews

Gedupeerde 1B-clubs zien hun grote gelijk (en ongelijk licentiecommissie): “Voetbalbond koos partij voor Moeskroen”

Belgisch voetbalIn het gerechtelijke onderzoek rond Moeskroen zien clubs als OH Leuven en Westerlo hun grote gelijk. Zij vochten in 2016 en 2017 al de licentie van Moeskroen aan, maar vingen bot. OH Leuven betreurt ook de houding van de voetbalbond toen: “Ze koos de kant van Moeskroen.”

35 reacties

 • Marc LInden

  2 jaar geleden
  is in deze voetbalbond dan geen rechter en partij???
 • christiaan vandenbroucke

  2 jaar geleden
  voetbalbond zo corrupt als wat
 • David De Geyter

  2 jaar geleden
  En wedden dat KVM terug de dans zal ontspringen, want een ploeg met zoveel supporters verdiend gewoonweg in eerste klasse te blijven, werd gezegd in een sport programma!
 • rudy verlinden

  2 jaar geleden
  en dan verklaard de bondsvoorzitter dat de licentiecommisie dik oke is en dat moeskroen een voorkeursbehandeling kreeg met tussenkomst van CEO profliga is een interpretatie. .l de KBVB met al zijn commisies en instituten met de bondsvoorzitter op kop geven door deze verklaringen toe dat de publieke opinie voor hen domme idioten zijn met een zweem van goedgelovigheid....zoek een betere tekstschrijver heren...
 • Derek Beuckelaers

  2 jaar geleden
  Ik zou er zelfs een talenissue aan relateren...
 1. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"

 2. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart