BELGA
Volledig scherm
© BELGA

FT België: Zulte Waregem haalt nieuwe verdedigier - Premier League-club aast op Moses Simon - Ouali en Makarenko langer bij KVK

Belgisch voetbalHoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd? Al het grote en minder grote nieuws over de Belgische voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België.

4 reacties

 • fran?ois leemans

  3 jaar geleden
  Gert lans als u iets van voetbal kent dit was een zuivere strafschop .
 • christiaan vandenbroucke

  3 jaar geleden
  Z-W zou beter eens zien voor voorspelers ,t'is daar dat het schoentje wringt
 • gert lans

  3 jaar geleden
  Amaai én ze staan al bovenaan in het lijstje van: “ grootste mislukking in Europa “ met 0/18 ! Als Verhaeghe de match niet kan beïnvloeden is het een ploegske van niks ! En zoiets moét kampioen worden omdat maffia Verhaeghe die zo koop , hoeveel penalty’s en buitenspel doelpunten hebben ze dit jaar al gekregen ? ! Het is een regelrechte schande én dat objectieve journalisten hier aan mee doen is tegen elke deontologie !
 • Piet Corneel

  3 jaar geleden
  zeker als je alle wedstrijden de refs mee hebt!!!!
 1. Gianni Bruno trekt voor 3 jaar naar AA Gent
  AA Gent
  5

  Gianni Bruno trekt voor 3 jaar naar AA Gent

  Gianni Bruno ruilt Zulte Waregem in voor AA Gent. De 29-jarige spits kende een goed seizoen aan de Gaverbeek, waar hij 20 keer scoorde in 34 competitiewedstrijden. Bruno lag nog één jaar onder contract bij Zulte Waregem, maar beide clubs kwamen tot een akkoord voor een transferbedrag dat om en bij de 2 miljoen euro draait. Gianni Bruno tekende in de Ghelamco Arena een contract voor 3 jaar, tot 2024. Met zijn komst wapent AA Gent zich al tegen een vertrek van topschutter Roman Yaremchuk, die met een goed EK een stap naar een grotere competitie hoopt te verzilveren.