Volledig scherm
© Instagram Yoni Buyens

FT België: Zo houdt Buyens zijn conditie op peil - Club Brugge laat middenvelder vertrekken op huurbasis

Belgisch voetbalHoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd? Een zomeraankoop die tegenvalt en meteen op de transferlijst belandt? Al het grote en minder grote nieuws over de Belgische voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België.

34 reacties

 • Guy Lenie

  3 jaar geleden
  Mr. Van Renesse, mocht de Belgische competitie een eerlijke competitie zijn waar scheidsrechterlijke beslissingen tijdens elke wedstrijd worden gecorrigeerd - en niet zo maar lucratief daar eens wel, dan weer niet - dan zou de Club van uw hart 2 punten voorsprong hebben op de eerste achtervolger. Niet echt spectaculair veel. Wat Anderlecht betreft is het seizoen niet alleen óp het veld de “joke” van Europa maar nu ook nog naast het veld. Wat is voetbal toch mooi ... maar niet in België.
 • Christiaan Goethals

  3 jaar geleden
  Als clubleiding zou je nooit de mening van die supporters moeten volgen, ge ziet wel. Eerst moest Weiler buiten en nu gaan ze den Hein en Kara lastig vallen. De domsten der aarde bevinden zich in deze kringen. En zoals ik zei, na middernacht kennen ze het verschil niet meer tussen een kop koffie en een glas bier.
 • Jos Van der Hasselt

  3 jaar geleden
  Anderlecht heeft geen spelers alleen aandelen die op de mat lopen die kun je niet laten presteren, ze spelen 4 weken een goeie match en ze willen al langs de kassa passeren. Dus nog meer spelers invoeren die geen binding hebben met de club ! En trouwens als sup van jullie club ze hebben jullie steun nodig nu, jullie gezaag kunnen ze missen !
 • didier de coster

  3 jaar geleden
  echt zielige succesfans op den anderlecht , als het goed gaat en das al lang geleden staan ze uren voor de match in de file of nemen ze congé en nu zie ik heel veel lege plekken elke keer ze thuis spelen , zelf achter doel waar de zogezegde spionkop staat , eerder kiekens zonder kop
 • René Schoeters

  3 jaar geleden
  Jan van Renesse : over die 6-1 op Anderlecht enkele jaren geleden is toen zoveel tamtam niet gemaakt, raar hé! Maar ik gun uw geluk hoor! Was vroeger ook een hevige voor Anderlecht maar ik laat voetbal mijn leven niet meer beheersen! Kijk eens naar een wedstrijd in het buitenland en je ziet direct wat ik bedoel! Voor de rest...voetjes op de grond hé want in voetbal kan het rap gaan, het is de eerste keer niet dat jullie zich verslikken!
 1. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"

 2. De hoogtepunten van een fraaie topper tussen Club en Genk
  Play
  Jupiler Pro League

  De hoogtepun­ten van een fraaie topper tussen Club en Genk