Facebook Thomas Buffel
Volledig scherm
© Facebook Thomas Buffel

FT België: Buffel herdenkt overleden echtgenote met aangrijpend eerbetoon

Football Talk BelgiëHoelang ligt de middenvelder van je favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd? Al het grote en minder grote nieuws over de Belgische voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België.

4 reacties

 • Gerard Baron

  5 jaar geleden
  Brugge is met hoofdletter en de benaming is Club Brugge !!!!!
 • Roger Coremans

  5 jaar geleden
  Kums gekwetst? Geen slechte zaak voor Anderlecht
 • Luc Janssens

  5 jaar geleden
  Kums zal natuurlijk spelen. Heintje zijn spelletjes zijn zo doorzichtig.
 • Piet Corneel

  5 jaar geleden
  Ze spelen super slecht en dn zijn ze onzeker voor de volgende matchen!!!! Schandalig.Wéér13 punten achter op brugge en zondag zijn dat er 16.Goed bezig anderlecht.
 1. Onze analist Marc Degryse ziet dat Europees spelen lang geen punten hoeft te kosten: “Ik zeg niet dat Union nu titelfavoriet is, maar...”
  PREMIUM
  4

  Onze analist Marc Degryse ziet dat Europees spelen lang geen punten hoeft te kosten: “Ik zeg niet dat Union nu titelfavo­riet is, maar...”

  Europees voetbal kost punten in de competitie. Die stelling kan volgens onze analist Marc Degryse in de vuilbak nu Union, AA Gent en Anderlecht het tegendeel bewijzen. “Het omgekeerde kan even goed: dat een mooi resultaat in Europa je extra energie geeft in eigen land”, zegt hij. Ook de precaire situatie van Club Brugge en het positivisme van Rik De Mil komen aan bod in zijn analyse.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 3. CEO Jesper Fredberg gaat geen enkel thema uit de weg: “Eerst was ik de gek die Slimani kocht en nu ben ik de gek die hem geen langdurig contract heeft gegeven”
  PREMIUM
  15

  CEO Jesper Fredberg gaat geen enkel thema uit de weg: “Eerst was ik de gek die Slimani kocht en nu ben ik de gek die hem geen langdurig contract heeft gegeven”

  “Vraag maar raak! Zolang het boven de gordel blijft.” Daags voor de return met Villarreal ging CEO Sports van Anderlecht, Jesper Fredberg geen enkel thema uit de weg. “De kwartfinale halen of play-off 2 spelen? Ik wil ze allebei. Maar op dít moment zeg ik, ik wil die kwartfinale van de Conference League halen. We gaan all-in.”
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.