Photo News
Volledig scherm
© Photo News

FT België: Boete voor Antwerp na incidenten tegen Charleroi - Voetbalveld Lokeren krijgt beste beoordeling na heenronde

Belgisch voetbalHoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd? Een zomeraankoop die tegenvalt en meteen op de transferlijst belandt? Al het grote en minder grote nieuws over de Belgische voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België.

4 reacties

 • Karel Belmans

  4 jaar geleden
  Vormer kreeg geen rood omdat de scheidsrechter.....Dhr Smet was!
 • Peeters Francis

  4 jaar geleden
  Schorsen oké maar dan zeker ook Vormer, en het is jammer dat Vormer dan nog een doelpunt maakt maar Brugge is een ( grote) ploeg en die mogen steeds iets meer.
 • Marc CATRYSSE

  4 jaar geleden
  Welke straf krijgt Vormer om opzettelijk op het been van een tegenstander te gaan staan ???En Wesley die iemand een breuk schopt ???
 • bernard dumont

  4 jaar geleden
  schorsingen zijn terecht, die VUILE FOUTEN moeten eruit maar de straffen mogen niet vermindert worden in beroep gaan zou moeten afgeschaft worden.
 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  1

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. Marc Coucke: “Of de toekomst van Anderlecht er goed uitziet? Absoluut”
  Play
  RSC Anderlecht
  16

  Marc Coucke: “Of de toekomst van Anderlecht er goed uitziet? Absoluut”

  Goed nieuws voor Anderlecht deze week op financieel gebied. Met een kapitaalsinjectie van 42 miljoen euro lijkt de toekomst van paars-wit verzekerd. Te meer omdat eigenaar Marc Coucke opnieuw een geste doet en 51 miljoen euro aan schulden laat vallen. Bij aankomst aan het Lotto Park voor de wedstrijd tegen Beerschot wilde Coucke niet al te veel kwijt over het nieuws. “Ik ben blij dat het nu weer over voetbal gaat, want we moeten matchen proberen winnen, hé. Of de toekomst voor Anderlecht er goed uitziet? (wijst naar de lucht) Absoluut.”