Leandro Trossard.
Volledig scherm
Leandro Trossard. © BELGA

FT België 19/10. Trossard sneller dan verwacht weer in Genkse selectie - OHL pakt in Westerlo tweede zege - Coucke maakt verder komaf met oude beleid

7 reacties

 • philippe vander haeghen

  4 jaar geleden
  Kan er mij iemand de namen van die wonderdokters doorspelen? Ik zou ze goed kunnen gebruiken!
 • Peter Thys

  4 jaar geleden
  waarschijnlijk werktte ze veel beter dan dat die shampoo die Coucke ooit verkocht voor hij aan 't wielrennen en voetbal begon !
 • Marc Ledure

  4 jaar geleden
  gert lans !!! heeft u lang in coma gelegen ??? Dat ik van u ware zou ik toch nog eens binnen gaan bij de spoed en zeggen dat ge nog niet normaal bent dat er nog iets aan de hand is in uw hoofd.
 • Patrick Brusseel

  4 jaar geleden
  Gert, wat ben jij een hypocriet. Alles wat niet in je kraam past (Stoffel Vandoorne, Wout Van Aert, Greg van Avermaet, nu ook Club Brugge) breek je af met nep argumenten. Toen Anderlecht naar ZW kwam spelen waren er ook een paar zekere gekwetsten die speelden. Zelfs de arbiter deed meer dan zijn duit in het zakje. Maar daar zwijg je over. Wacht tot Herman begint te spreken... Misschien eens nadenken waarom bestuurslid Bayat en advocaat regelt alles voor paarswit LD in de cel zitten....
 • marc sinnaeve

  4 jaar geleden
  En nu de directiesecretaresse halen van KVO? En ook de hoofdscout van KVO halen nu de Anderlechtse hoofdscout Dimitri Mbuyu de laan is uitgestuurd? KVO helemaal leegroven?
 1. Met drie op een zakdoek: Genk, Union of Antwerp, wat zijn hun troeven in de strijd om de titel (en wat niet?)
  PREMIUM
  10

  Met drie op een zakdoek: Genk, Union of Antwerp, wat zijn hun troeven in de strijd om de titel (en wat niet?)

  Stevenen we af op de spannendste titelstrijd in jaren? Met nog vijf speeldagen te gaan, zitten er slechts zeven punten verschil tussen het nummer één en het nummer drie in de hoogste voetbalklasse. Na de halvering van de punten is dat al helemaal een peulschil. Kan leider Genk straks de kloof weer uitdiepen of komen ‘jagers’ Union en Antwerp voor de start van de play-offs nog wat dichter bij hun ‘prooi’? Wij zetten de plus- en minpunten van elke titelkandidaat op een rijtje. En wat zeggen de cijfers?
 2. Nederlandse stemmen over de opmars van Bjorn Meijer, dé revelatie op de Brugse linkerflank: “Bij Oranje spreken ze over hem”
  PREMIUM
  6

  Nederland­se stemmen over de opmars van Bjorn Meijer, dé revelatie op de Brugse linker­flank: “Bij Oranje spreken ze over hem”

  De evolutie van Bjorn Meijer (19) is opmerkelijk. De Nederlander gaat met reuzensprongen vooruit - plafond onbekend. “Nochtans werd hij niet gezien als de grote parel, hoor.” De progressie van de linkerflankspeler van Club Brugge door de ogen van een aantal bevoorrechte getuigen: “Bjorn was als een spons. Elke dag opnieuw leerde hij iets bij.” Van Groningen over Club tot, weldra, Oranje?