Photo News
Volledig scherm
© Photo News

From Zé-ro to hero: fans en ploegmaats sluiten Lamkel Zé weer in de armen

AntwerpFrom Zé-ro to hero. Nou, dat nog nét niet misschien, maar meer en meer Antwerp-fans sluiten Didier Lamkel Zé weer in de armen. Ook in de kleedkamer is hij bijna weer gewoon one of the guys. Wat een paar goals al niet doen.

6 reacties

 • Saelens Nico

  7 maanden geleden
  het is momenteel gewoon de beste (en intrinsiek ook naast mbokani) : houden deze jongen ! en neem er zijn fratsen maar bij ; hij doet het toch maar !
 • ronny meuris

  7 maanden geleden
  Maar de fan die Lamkel zé, ondanks zijn prestaties , nog steeds wantrouwt, krijgt geen gehoor en is een zagevent. Principes en respect zijn van geen tel meer als het om de punten en de centen gaat.
 • Wouter Van de Walle

  7 maanden geleden
  3 doelpunten later is hij weer hun held.. Zo snel gaat dat in voetbal
 • Alfons Detemmerman

  7 maanden geleden
  Talent of kunde komt altijd bovendrijven en dan zijn er genoeg mensen die alle maatschappelijk normen naast zich neerleggen om ook een centje mee te pakken
 • Mathieu Vangerven

  7 maanden geleden
  Marcus, dat is volgens mij de juiste aanpak. Zeer zware geld boetes als je een gele kaart krijgt door on professioneel gedrag maar dan voor alle spelers. Deze geld boetes gebruiken voor goede doelen bij de club.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Waarom Andrew Hjulsager niet Europees speelt: “Als ze niet spelen, dan is dat omdat ik iedereen aan boord wil houden”
  AA Gent

  Waarom Andrew Hjulsager niet Europees speelt: “Als ze niet spelen, dan is dat omdat ik iedereen aan boord wil houden”

  AA Gent kan tegen Flora Tallinn geen beroep doen op Andrew Hjulsager. De Deen is nog geblesseerd aan de hamstrings, maar ook voor de volgende groepswedstrijden van de Buffalo’s in de Conference League komt hij niet in aanmerking. Hjulsager maakt immers net zoals Malede en Marreh geen deel uit van de Europese selectie van AA Gent. Omdat Gent over onvoldoende Belgen beschikt, moest Hein Vanhaezebrouck keuzes maken.