Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Westerlo WES
2
EINDE
0
KV Mechelen KVM
 • 22' 57' Goal Kyan Vaesen

Fris en enthousiast voetballend Westerlo zet KV Mechelen vlot opzij: Kyan Vaesen de held met twee goals

Jupiler Pro LeagueNa drie duels op rij zonder overwinning heeft KVC Westerlo zaterdagmiddag in eigen stadion weer aangeknoopt met een overtuigende 2-0-zege tegen KVC Mechelen. De Kemphanen leggen zo de druk weer wat meer bij de achtervolgers in de strijd om Play-Off 2. Een gehavend Mechelen pakte dit seizoen amper vier punten buitenshuis en moet de komende weken dus nog vol aan de bak.

4 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Westerlo leuk fris voetballende ploeg...👍 Succes verder ...🤞
 • Edward Latis

  2 maanden geleden
  Smijt Defour buiten is geen trainer voor KVM, Dries Wouters goeie voetballer zit in de B ploeg, Wouter V.wou hem graag want hij zag er potentieel in Mr.Defour niet.
 • Sven Sprenghers

  2 maanden geleden
  Top ploegske westel
 • Isabelle Van den Abeele

  2 maanden geleden
  Spelen goed voetbal , met een De Cuyper in de hoofd rol .Iedere wedstrijd bij de besten en toch maar een zevende plaatste deze week. Vraag me af al wa voetbalkenners punten mogen geven . Waren velen die waarschijnlijk nie al te veel wedstrijden hebben gezien van Westerlo . Ook nog een dikke vermelding voor de trainer die deze ploeg goed voetbal laat spelen.
 1. Verrassing bij Anderlecht: na vertrek Boeckx wordt Van Crombrugge naast doelman ook keeperstrainer ad interim
  17

  Verrassing bij Anderlecht: na vertrek Boeckx wordt Van Crombrugge naast doelman ook keepers­trai­ner ad interim

  Hendrik Van Crombrugge (29) neemt tot het einde van het seizoen over als keeperstrainer ad interim bij Anderlecht. De doelman blijft ook tweede keeper achter Bart Verbruggen. Zondag in Eupen zal Frank Boeckx nog een laatste keer op de bank zitten als keeperstrainer. Daarna zet de ex-doelman van paars-wit een stap terug, om privéredenen. Dat meldt de 36-jarige Boeckx, die wel actief blijft als analist bij betaalzender ELEVEN, op de website van RSCA.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.