BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Frank Vercauteren over het leven in Rusland, de zoektocht naar een job en Anderlecht: “Als ze de top vier niet halen, is er slecht gewerkt. Op alle niveaus”

JUPILER PRO LEAGUEIn een buitenwijk van Moskou denkt Frank Vercauteren (65) na over de toekomst. Anderhalf jaar na zijn vertrek bij Antwerp is hij klaar voor een nieuwe uitdaging en ziet hij hoe een crisissfeer rond Anderlecht hangt. “De eerste vijf wedstrijden was Mazzu de beste trainer van het land en nu de slechtste? Laat hem werken en analyseer de situatie objectief in verhouding met de middelen die hij heeft.”

17 reacties

 • Danny De Graeve

  3 maanden geleden
  Gans het bestuur en met grote voorsprong Coucke buiten
 • Erik Wijns

  3 maanden geleden
  Het zal daar beter zijn dan hier, een echte prof. Sport is sport en geen politiek!!
 • René Verbouw

  3 maanden geleden
  Wat doe je daar nog in Rusland? een land bestuurd door een massa moordenaar, een monster, miljoenen mensen op de vlucht, tienduizenden burgers vermoord, miljoen huizen vernield en niemand die hem stopt?
 • Geens Rik

  3 maanden geleden
  Vercauteren is al aan het hengelen naar Mazzu zijn jobke en bij Anderlecht zouden ze best zelfs zo onnozel nog zijn ook om daar op in te gaan ook.
 • Johan Aerts

  3 maanden geleden
  Een verstandig persoon is niet in rusland mijn gedacht, dus Kom terug.
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Fris en enthousiast voetballend Westerlo zet KV Mechelen vlot opzij: Kyan Vaesen de held met twee goals
  Jupiler Pro League
  4

  Fris en enthousi­ast voetbal­lend Westerlo zet KV Mechelen vlot opzij: Kyan Vaesen de held met twee goals

  Na drie duels op rij zonder overwinning heeft KVC Westerlo zaterdagmiddag in eigen stadion weer aangeknoopt met een overtuigende 2-0-zege tegen KVC Mechelen. De Kemphanen leggen zo de druk weer wat meer bij de achtervolgers in de strijd om Play-Off 2. Een gehavend Mechelen pakte dit seizoen amper vier punten buitenshuis en moet de komende weken dus nog vol aan de bak.