Volledig scherm
© AP

Football Talk. Doku verliest met Rennes - Can test positief op corona

 1. Football Talk. Defour onzeker voor match tegen ex-club Standard - Messi krijgt boete van 600 euro voor eerbetoon aan Maradona
  Football Talk

  Football Talk. Defour onzeker voor match tegen ex-club Standard - Messi krijgt boete van 600 euro voor eerbetoon aan Maradona

  De Spaanse voetbalbond heeft geen clementie getoond voor het eerbetoon van Lionel Messi aan zijn vorige week overleden landgenoot Diego Maradona. De sterspeler van FC Barcelona trok zondag na zijn doelpunt in de thuiswedstrijd tegen Osasuna (4-0) zijn shirt uit waarna hij het tricot met nummer 10 liet zien dat Maradona droeg in zijn jaartje bij Newell’s Old Boys in 1993. Barcelona plukte bij die Argentijnse club Messi op 13-jarige leeftijd weg.
 2. Beloftencoach Van Winckel neemt voorlopig over bij STVV, maandag neemt Hollerbach over
  Voetbal

  Beloften­coach Van Winckel neemt voorlopig over bij STVV, maandag neemt Hollerbach over

  Tot na de match in Club Brugge leidt beloftencoach Stef Van Winckel de trainingen bij STVV. Maandag neemt Bernd Hollerbach over. Die zat vandaag aan tafel met het Truiense bestuur; naar verluidt om het contract op punt te stellen en te spreken over de verdere invulling van de staf. Want naast Muscat kregen ook T2 Carlos Perez Salvachua en physical coach Luciano Trani intussen te horen dat ze mogen beschikken. Keeperstrainer Jurgen De Braekeleer blijft wel op post.
 3. Kompany heeft er zo zijn mening over, maar onze huisref is duidelijk: "Goal Vlap terecht afgekeurd"
  Play
  RSC Anderlecht

  Kompany heeft er zo zijn mening over, maar onze huisref is duidelijk: "Goal Vlap terecht afgekeurd"

  In de tweede helft leek Michel Vlap Anderlecht op voorsprong te brengen. Kompany vloog zijn assistenten al om de nek, maar het juichen was van korte duur. De treffer werd afgekeurd voor hinderlijk buitenspel van Lukas Nmecha. Een terechte beslissing volgens onze huisref Tim Pots. "Door zich vanuit buitenspel naar de bal te begeven gaf Nmecha aan de verdedigers minstens de indruk dat hij die ging spelen", legt Pots uit. "Hij kwam zelfs zo dicht dat hij die ook kón spelen, maar ontweek hem op het allerlaatste moment zodat de bal nog tot bij Vlap kwam. Door die actie mengde hij zich wel degelijk in het spel en werd de goal van Vlap terecht afgekeurd."
 1. Feestje in de kleedkamer van Club na zege tegen Zenit
  Play

  Feestje in de kleedkamer van Club na zege tegen Zenit

 2. De Ketelaere opnieuw levensbelangrijk voor Club: “Nu met vertrouwen naar Lazio”
  Play

  De Ketelaere opnieuw levensbe­lang­rijk voor Club: “Nu met vertrouwen naar Lazio”