Christian Kouamé kreeg rood tegen Oostende.
Volledig scherm
Christian Kouamé kreeg rood tegen Oostende. © BELGA

Football Talk. Anderlecht vraagt vrijspraak voor Kouamé - Zlatan weer Zweeds international - Maguire valt uit bij Man United

17 reacties

 • ALLARD EMILE

  3 weken geleden
  allemaal Brugse supporters die hier komentaar geven ! Raar toch dat ze zo Anderlecht benieuwd zijn hé!
 • Frankie A S Goethals

  3 weken geleden
  Typisch voor Brugse supporters, het is er ene van Anderlecht dus zeker zwaar straffen! Elk normaal denkend mens zag/weet dat dit eigenlijk 'geel' was, zoals ook de scheidsrechter het zag. Enkel de VAR wou blijkbaar Brugge, zelfs als ze niet spelen, helpen door een goede speler van RSCA te schorsen als ze tegen Club moeten spelen. We kunnen het ook zo bekijken, niet?
 • luc matton

  3 weken geleden
  Donkerrood jongens! Geen twijfel! Kompany vriend : niet zagen man!!
 • Christiaan GOETHALS

  3 weken geleden
  Eric, uw fanatisme tegen RSCA is zo groot dat je niet in staat bent om goed na te denken.
 • Rik Cappelle

  3 weken geleden
  Had het ene van Club geweest zoals Vanaken dan schreeuwden dezelfden hier voor minimum 10 weken schorsing zoals verleden jaar.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?