vincent duterne/photo news
Volledig scherm
PREMIUM
© vincent duterne/photo news

Felipe Avenatti over het gebrek aan respect bij Standard: “Via mail naar beloften gestuurd”

Belgisch voetbalStandard-Antwerp zondag, maar zoekt u niet naar Felipe Avenatti (27). De spits wordt door de Great Old weliswaar gehuurd van de Rouches, da’s meteen ook de reden waarom hij niet mag meedoen. Jammer voor hem, want de Uruguayaan had zich heel graag willen tonen op Sclessin. “Standard was de slechtste periode van mijn carrière.”

4 reacties

 • sabine martin

  4 maanden geleden
  maar ja je haalde nog geen 10 % van wat je kon bij kvkortrijk
 • frankie bressinck

  4 maanden geleden
  Bij Standard zitten kenners, als je Avenatti of Oulare hebt dan moet je ook flankaanvallers hebben die een goede voorzet kunnen trappen. Als Lestienne en Boljevic dat moeten doen dan weet je het wel! Er kan maar ene een goede voorzet geven en dat is Siquet maar die speelde zelden of nooit met Avenatti of Oulare!!
 • Jef Salgado

  4 maanden geleden
  Hopeloos in dit geval denk ik. Zie niet in hoe deze trage spits een meerwaarde kan betekenen voor Antwerp en Mbokani is versleten. Die hadden ze dat jaar extra nooit mogen geven. Hopelijk blijft de Lamkel kalm dus want dat is enige goeie aanvaller die ze hebben. Waar zat D’Onofrio nu tijdens de wintermercato met zijn wereldwijde contacten? Nergens geen degelijke spits te vinden in dat adresboekje dat ze met die Avenatti moeten aankomen die niveau of 3 te min is voor Antwerp ?
 • Jp Schepens

  4 maanden geleden
  Niet te snel afschrijven. Zoals met LZ7 geduld hebben want het begint te werken : goal tegen Club Was zonder speciale viering!!!